L’Oréal Professionnel Hair Bronzing

Vorige week was ik te gast bij L’Atelier Geraud te Antwerpen om INOA &  dé trend van dit jaar: Hair Bronzing te ontdekken. INOA is dé eerste permanente haarkleuring op basis van olie. Deze zorgt voor een unieke kleur met een textuur dat het haar zacht en glanzend maakt. Vandaag viert INOA haar 10de verjaardag en is het nog altijd even uniek als voordien. Ik liet mijn blonde haren eens goed opfrissen en koos voor de laatste nieuwe trend: Hair Bronzing. Benieuwd naar het resultaat?

10 jaar INOA!

Sinds 2009 kan men dankzij de ODS-technologie van INOA voor het eerst permanent de haren kleuren op basis van olie. Deze haarkleuring kan tot wel drie toonhoogten verlichten en 100% grijze haren dekken. Zonder ammoniak of geur, verbetert het zichtbaar de haarkwaliteit, kleuring na kleuring, garandeert het optimaal comfort voor de hoofdhuid en biedt het uitzonderlijke kleurkwaliteit.

In 2019 lanceert L’Oréal voor de 10de verjaardag van INOA een nieuwe kleuring: INOA Balayage Ambré: 4 ambertinten gemengd met parelmoerweerschijnen voor een perfect evenwicht tussen koude en warme tonen.

Trend van dit jaar: Le Hair Bronzing

Bij make-up is bronzing de nieuwe contouren! Bronzing is DE voornaamste make-uptrend op zonnige dagen voor een “dewy skin” alsof je net terug van vakantie bent… zelf al ben je niet weg geweest! We gebruiken bronzing, omdat het een sun-kissed gebruinde look geeft, de teint oplicht en dat allemaal met een natuurlijke finish. L’Oréal Professioneel past deze techniek nu ook toe bij haarkleuring.

Bij Le Hair Bronzing worden er zorgvuldig enkele lokken uitgekozen in de buurt van het gezicht en op de lengtes om de originele basiskleur te accentueren. De bedoeling is om het haar op te lichten door schitterend zonnige highlights en subtiele contracten toe te voegen. Zo verbeter je je teint met een natuurlijk effect. Deze techniek kan op elk type haar worden gebruikt, ongeacht de kleur of lengte.

Dit jaar bevat het L’Oréal Professionel Bronzingpalet maar liefst 8(!) tinten die met bronzang-weerschijnen werden geboost voor elke natuurlijke basiskleur. Deze tinten zijn beschikbaar in de iconische professionele merken INOA, MAJIREL en DIARICHESSE (= vraag hiernaar bij je kapper wat zij gebruiken!). Deze 8 tinten zijn 100% geïnspireerd op make-up en zijn beschikbaar gedurende 12 maanden. Met deze kleuren ben je zeker dat je de juiste haartoon en de perfecte zomerlook hebt… heel het jaar door!

De Hair Bronzing techniek kan men op drie manieren toepassen:

  • Voor vrouwen die hun gebruikelijke look willen behouden: Er worden een aantal lokken aangebracht om contrast te creëren.
  • Voor vrouwen die een beetje willen veranderen: Er worden twee tinten gebruikt. Beide op verschillende lokken om contrast te creëren tussen de twee weerschijnen.
  • Voor vrouwen die een nieuwe look willen: Er worden duidelijk twee hele andere tinten gebruikt, een zeer lichte en een donkere. Hier spelen ze met licht en schaduw om zo het effect duidelijk te zien.

Ik koos voor optie 1 omdat  ik vrij tevreden ben over mijn haarkleur momenteel en graag mijn eigen kleur wil laten doorgroeien. Ik ben zeer blij met mijn eigen asblonde uitgroei en die wil ik behouden voor een “natural ombré look.” Ze hebben dus enkele lokken getrokken om toch nét dat tikkeltje extra te bekomen. Ik koos uiteraard voor de “koele” versie omdat ik van nature geen warmte in mijn haar heb.

En tot slot, het salon: L’Atelier Geraud

L’Atelier Geraud is gevestigd in een prachtig herenhuis nabij de Meir. Hier is er geen etalage of schreeuwerige lichtreclame om klanten aan te trekken. Dit salon kan immers rekenen op de mond-tot-mondreclame van trouwe klanten die met plezier dit goede adres delen. Rond de stylingtafel zitten dan ook drie generaties klanten zij aan zij. En dit is ook zo voor het personeel. Sommige kappers zijn er al bij sinds het begin van het avontuur, en later zijn jongeren het team van 12 haarstylisten en coloristen komen vergezellen.

Omdat het haar een materie is die de grootste zorg verdient, heeft L’Atelier Geraud gekozen voor Shu Uemura Art of Hair en zijn unieke ceremonies geïnspireerd op de Aziatische rituelen. De dubbel reinigende verzorging, de hoofd- en schoudermassage tijdens de inwerking van de maskers, de delicate verfijnde parfums veranderen deze ervaring in een waar moment van ontspanning en genot. Voor de kleuring werkt het salon met L’Oréal Professionel.

Meer weten?

L’Atelier Geraud

Otto Veniusstraat 23, 2000 Antwerpen

http://www.atelier-geraud.com –  032338867

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.