Van Arendonk Schoenen

Hi allemaal! Laatst had ik een leuke samenwerking met Van Arendonk. Je kent hen wel, een bekende schoenen winkel verspreid over Nederland én met een eigen webshop. Ze hebben de laatste nieuwe hippe schoenen en voor ieder wat wils. Ik heb een paar super gave schoenen van hen. Benieuwd welke? Lees dan snel verder!Voor degene die Van Arendonk niet kennen, shame on you! Zij hebben winkels in Breda, Eindhoven, Groningen, Tilburg,… Je hebt vast wel al eens eentje gezien. Liggen deze winkels niet bij jou in de buurt? Geen nood! Ze hebben een super makkelijke en overzichtelijke webshop waar alle vrouwen de laatste nieuwe trendy schoenen kan shoppen, zowel plateaus als instappers terwijl de heren verliefd gaan worden op suède, espadrille loafers en chique runners.

De merken zijn heel verschillend. Je kan er Michael Kors en Mason Garments vinden, maar ook een paar hippe Nike of Adidas sneakers. Ik heb een paar hele gave Nikes gevonden. Een all time classic maar toch nét een beetje chique door de “goudkleurige satijnen” touch.

Ik vind ze zo leuk! Ze passen onder elke outfit. Ze lopen ook nog eens super makkelijk. Ik vond het ook super fijn dat de mensen achter Van Arendonk me heel goed hebben geholpen bij het vinden van mijn maat. Dat is vaak voor mensen een afknapper bij het online shoppen. Je kan al snel iets te klein of te groot kopen en dan zit je er mee. Ik twijfelde geen seconde bij deze webwinkel want ik kreeg een heel goede uitleg over het model en zo kon ik mijn juiste maat vinden. Ik zit meestal tussen een 36 en 37, maar bij deze schoen had ik zelfs een 37,5 nodig! Wat ik normaal gezien nooit zou hebben en dus ook nooit zou bestellen maar… ze zaten perfect! Deze mensen verkopen niet alleen schoenen, ze hebben ook nog eens de nodige kennis en ervaring om jouw ideale sneaker te vinden én in de juiste maat :-).IMG_6779

Neem zeker eens een kijkje op de website, je zal sowieso iets vinden!

https://www.vanarendonk.be

Liefs,

India Suy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.