BEAUTY BLENDER REVIEW

Hi there! Laatst heb ik een paar hele leuke artikelen van Beauty Blender ontvangen. Ik kende het merk al een tijdje en wou al heel lang een echte beauty blender. Nu mag ik mezelf een gelukzak noemen, want ik heb namelijk een heel pakket vol producten van Beauty Blender ontvangen! Whoop whoop 🙂 Ik ben er zo blij mee! Wil je kijken wat er in mijn pakket zat? Kijk en lees dan snel verder!

Ik kreeg een doosje met (op het eerste zicht) 3 blenders. Toen ik goed keek, zag ik dat er zelfs 4 in het pakket zaten! Dit komt omdat ik ook de micro mini blenders heb ontvangen en dit zijn er namelijk 2! Ik kreeg de super mooie roze Original Beauty Blender, de zwarte Beauty Blender Pro en 2 micro mini Beauty blenders in het fluo groen.

Als extraatje kreeg ik ook nog twee leuke testers van Merci Handy. De cleansing gel voor je handen ruikt super lekker naar vanille en laat mijn handen weer stralen! Mijn handen voelen zeer proper aan na het gebruiken van deze handgel. De Chill Out Refreshing Face Mist is een echte life saver op een warme zomerdag. De verfrissende spray met aangename geur is een handig middeltje om af te koelen.

De 4 Beauty Blenders en cleanser. Ik wil natuurlijk dat ze proper en hygiënisch blijven dus reinig ik ze om de 2 weken. Je zit er natuurlijk iedere dag mee op je huid, wat voor veel bacteriën zorgt en dat is niet goed voor je poriën!

Ook kan je een cleanser in flesje aankopen. Deze ruikt zooo fris!

De Beauty Blenders zijn niet groot (kijk maar naar de foto, haha!), toch zijn het echte HELDEN! Ik zou niet meer zonder kunnen. Ze zijn zo makkelijk te gebruiken en mee te nemen. De formaten zijn ook heel handig, zo kan ik elk plekje op mijn gezicht goed blenden. Het is niet altijd makkelijk om rond je neus of ogen je make up goed uit te blenden. Met de mini micro blenders is dit geen enkel probleem! De Beauty Blender Pro gebruik ik voor mijn concealer en BB cream. De roze original Beauty Blender is mijn all round blender. Deze gebruik ik voor alles! Handig voor op reis dus :-).

 

Hebben jullie al een Beauty Blender? Wat vinden jullie?

Liefs,

India xoxo

Een reactie op “BEAUTY BLENDER REVIEW

  1. Ik gebruik zelf geen blender omdat ik foundation poeder van de MAC cosmetics gebruik en daar zit al een handig sponsje in! Die roze blender is wel super cute! Liefs 💕

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.