LASERONTHARING: Sessie 1

Hoi hoi! Een paar dagen terug heb ik echt iets heel spannend gedaan. Of beter gezegd, laten doen… Ik heb namelijk mijn eerste sessie LASERONTHARING achter de rug! Wow, zo cool! Ik vind het echt spannend en ben zo benieuwd naar mijn resultaat. Uiteraard zal ik daar nog even op moet wachten, maar de eerste sessie was al heel leerrijk en interessant. Ben je benieuwd naar mijn ervaring? Lees dan snel verder!

Voor mijn sessies ga ik naar Manonails in Merchtem. Een super lief meisje (Manon) met haar eigen salon. Ze plaatst gelnagels, wimperextensions en sinds kort kan je daar dus ook terecht voor laserontharing. Een super lieve dame (Brenda) helpt je daarmee verder. Het is een complete oplossing voor haren te verwijderen op een bepaalde zone. Je kan je oksels, benen, bikinilijn, bovenlip, oren, neus,… (echt alles!) volledig permanent laten ontharen. Dit natuurlijk over een lange periode met verschillende sessie’s, telkens met 6 weken tussen, maar daarna ben je volledig haarvrij! Het is 100% veilig, snel, kan in de zomer en je mag je in de tussentijd blijven scheren! How awesome?!

Voor de veiligheid van je ogen krijg je een bril om deze te beschermen tegen de lichtstralen. Heb je net zoals ik tatoeages? Dan worden die ook voor de zekerheid afgedekt. De verpleegkundige gaat er eerst met een gel over en dan kan het laseren beginnen. Dit doet ze met een toestel van Soprano Ice, dit heeft de nieuwste Ice Technogolie, dat een kop heeft die -3 graden is! Zo koud, maar wel heel verfrissend bij de laser stralen en koelt de huid af. Ik laat mijn oksels ontharen. Dit in 6 tot 8 sessie’s met telkens 6 weken tussen. Ik mag me voor en na de behandeling scheren. Heel makkelijk dus! Het laseren zelf duurde echt niet lang, 35 seconden per oksel om precies te zijn. Het zijn snelle ronde bewegingen die de verpleegkundige maakt. Het gaat zo snel, dat het vrijwel pijnloos is. Af en toe deed het best wel pijn, een beetje een warm gevoel kreeg ik, maar dat ging snel weer weg. Het was ook mijn eerste behandeling en ik wist niet goed wat ik moest verwachten. Vandaar misschien een beetje stress, zenuwen, harder verschieten dan normaal wanneer het een beetje warm begon aan te voelen, maar dat was gauw weer over.

Momenteel zie ik nog geen resultaat, wat ook volledig normaal is. Normaal zou ik na een 3-4 sessie’s minder snel moeten scheren en zouden mijn haartjes zachter aanvoelen. Na 6 sessie’s zou ik eigenlijk bijna nooit meer hoeven te scheren. Can you imagine? Zo makkelijk! Wauw… Ik kan al niet wachten. In juni ga ik terug voor mijn volgende sessie. Spannend!

Nog even wat basis informatie voor de nieuwsgierigen onder ons die het graag ook zouden willen;

Adres: Manonails, Stoofstraat 3A – 1785 Merchtem

E-mail: info@manonails.be

Verpleegkundige: Rents Brenda, Atlaskliniek Meise

Behandeling: Soprano Ice laser ontharingsbehandeling

Prijs: +/- €120 per sessie

Sessie’s nodig?: Hangt af van persoon tot persoon

Mogelijkheid: Kan vrijwel voor elke persoon, lichte of donkere huid. Soms kan het wel zijn dat je haartjes heel licht zijn en de laser hier niet goed bij werkt. Best even op consultatie gaan voor de behandeling mocht je lichte haartjes hebben.

Liefs,

India xoxo

Een reactie op “LASERONTHARING: Sessie 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.