Alles wat jij moet weten over Fitvia!

Omdat ik er echt zo veel vragen over krijg, besloot ik om een blogpost te maken over Fitvia (vroeger Fittea.eu). Ik ga al jullie vragen over deze detox thee beantwoorden en wat meer uitleg geven over Fitvia zelf. Zo kunnen jullie met volle overtuiging zelf ook een detox thee uittesten of een handig accessoire aankopen. Werkt detox thee nu echt? Val je er van af? Is het lekker? Dit soort vragen kreeg ik dagelijks en vandaag geef ik er voor iedereen een antwoord op!

Om te beginnen, wat is Fittea/Fitvia nu eigenlijk?

Fittea.eu is merk met een online webshop dat verschillende soorten detox thee, accessoires voor thee én zelfs een ebook over detox en thee verkoopt. Ze hebben verschillende soorten en smaken die niet alleen je lichaam reinigen maar ook nog eens rijk van smaak zijn. Fitvia selecteert zorgvuldig hun ingrediënten met ervaren experts. Alle ingrediënten zijn 100% natuurlijk en organisch.

 

Wat is een detox thee?

Een detox thee reinigt je lichaam. Fitvia heeft een aanbod met verschillende soorten detox theeën die je 28 dagen lang, 1x per dag, moet drinken om je lichaam volledig te reinigen. Deze thee verbetert je uitstraling en helpt je goed in je vel te voelen. Het bevat veel vitaminen en antioxidanten die goed zijn voor je gezondheid en welzijn. Ook vermindert het een opgeblazen gevoel.

Zal ik vermageren dankzij deze thee?

Ik vind het persoonlijk een fabeltje dat je door middel van supplementen afvalt. Je moet bewegen, je levens- en eetstijl aanpassen voor je echt zal vermageren. Het is in mijn ogen onmogelijk dat je na het drinken van deze thee, maar ondertussen heel de week fysiek niets doet, je plots zal afvallen. Fitvia wil een detox thee aanbieden als een soort van hulpmiddel om iets lekker maar toch gezond te drinken. Mensen die willen afvallen maar het moeilijk vinden om veel water te drinken hebben hier heel veel aan. Op de website van Fitvia staat ook dat je deze thee kan combineren met een workout schema. Wanneer je 3-4 sport per week en dat combineert met een detox thee, zal je wel snel verschil merken. De thee is dus geen wondermiddel om te vermageren, maar voor degenen die sporten, lopen, zwemmen,… is het wel een aanrader om op een gezonde en natuurlijke manier sneller af te vallen. Logisch ook, als je een detox thee drinkt i.p.v. fruitsap of koffie in de ochtend dat je sneller zal vermageren.

Is het lekker?

Ik vind het persoonlijk niet de allerlekkerste thee die ik al heb gedronken. Dit is ook wel normaal omdat het echt 100% natuurlijk is. Ik dronk voor Fitvia alleen maar thee met zoete smaken en heel veel suiker. Het is een knop dat je moet omdraaien en beseffen dat dit ook lekker kan zijn. Ik laat mijn thee met toegevoegde suiker nu even aan de kant en doe het op de gezonde manier! Er zijn heel veel smaken, dus voor ieder wat wils. Ik heb er verschillende moeten testen voor ik een smaak had die ik echt lekker vond. Hier ben ik nu verslaafd aan! :-p

Is het duur?

Een detox zakje voor 28 dagen kost €19,90. Op we website bieden ze ook sets met accessoires of starter packets (3 thee’s) aan voor €10 meer. Dan lijkt het me voordeliger om een set aan te kopen. De accessoires zijn echt heel goed van kwaliteit en handig om te gebruiken. Ik heb de rosé gold thermo bottle, hier kan wel 380ml in! Deze fles houdt je thee warm. Ideaal om mee te nemen naar school of naar je werk. Ook de Fruittea infuser bottle is handig. Hier kan je zelf extra fruit bij toe voegen voor nog meer smaak.

Welke thee vind jij het best en welke is echt niet aan te raden?

Ik vind de Body Detox 28 Days Pure Night heel aangenaam. Deze detox thee moet je 28 dagen lang voor je gaat slapen drinken. Je word er heel rustig en relaxed van. Alle stress drijft van je af en je kan snel in een diepe slaap vallen. De detox thee reinigt heel de nacht je lichaam waardoor je in de ochtend met een stralend gevoel wakker wordt. Een echte aanrader om eens te testen! Persoonlijk vond ik de Berry Detox 28 Days niet zo lekker. Ik schrok er van want deze rook zo goed en iedereen was er zo enthousiast over?! Toch was deze thee niet echt mijn ding. Zoals ik al zei, soms moet je even testen voor je jouw ultieme smaak gevonden hebt. Het zijn namelijk heel veel soorten die ze aanbieden!

Ik hoop dat ik een groot deel van jullie vragen heb beantwoord. Mochten er nog vragen zijn mag je deze altijd via privé bericht sturen. Je moet zeker ook de Instagram pagina van Fitvia regelmatig eens bekijken want ze doen heel vaak leuke acties! Ook kan je genieten van mijn kortingscode INDIA1010 voor -10% korting op je volledige aankoop.

Liefs,

India xoxo

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.