Hunkemöller Ambassador & Fitting Session?!

Hi there! Sinds kort ben ik officieel ambassadrice van Hunkemöller! Ik ben hier zo blij over. Dit betekent dat ik zal samenwerken met Hunkemöller, kan genieten van hun super mooie lingerie/swimwear en af en toe eens naar een event mag. Op donderdag 18 april is er een evenement voor alle ambassadors in Amsterdam. Ik kijk er zo hard naar uit! Maar voor al dat moest ik eerst wel even een fitting session ondergaan. Hunkemöller staat er op dat vrouwen zich goed en vrouwelijk voelen in hun ondergoed én dat deze ook nog eens perfect zit. Ik was altijd al vrij zeker van mijn bh-maat, maar heb vandaag toch wel even moeten slikken toen ik te horen kreeg dat ik er totaal naast zat!

Met volle energie ging ik samen met mijn cadeaubon de Hunkemöller flagship store in Antwerpen (op de Meir) binnen. Ik werd hartelijk ontvangen en mocht mezelf omkleden in een mega ruim pashok. Ik had een hele grote spiegel, een zeteltje en zelf een tv waar ik mijn eigen muziek kon kiezen! Ik voelde me meteen op mijn gemak. Ik kan het best begrijpen dat sommige meisjes zich heel ongemakkelijk voelen wanneer ze dit moeten doen. Als je voor de eerste keer bh’s gaat kopen, je heel erg verdikt of vermagert bent of je gewoon echt schaamt voor je lichaam is het niet echt een feestje om jezelf bloot te geven aan een andere vrouw. Maar geloof me, ze doen er alles aan om je op je gemak te stellen. Ik had wel een beetje zenuwen… Ik zat de hele tijd met de gedachte dat er een wildvreemde persoon naar mijn borsten gaat kijken. Moest dit iets te lang duren, zou ik me ook al niet meer 100% op mijn gemak voelen.

url.jpg

Eerst vragen ze je welke maat je eigenlijk denkt dat je hebt. Ik dacht dus met volle overtuiging dat ik een C75 had. Toen kreeg ik een hele simpele bh, zonder vulling, push up of eender wat in maatje C75. Zo zag ik inderdaad dat een gewone bh in deze maat, zonder al wat erbij komt, veel te strak zit. Mijn borsten worden een beetje “verplet” en krijgen onvoldoende steun. Als je jong bent is dit geen drama want je borsten zijn nog vrij oké, maar later ga je hier wel effect van hebben. Na het meten van mijn omtrek werd er naar de vorm van mijn borsten gekeken en deze was vrij vol. Ik zit een beetje in het midden wat normaal is voor mijn leeftijd en gewicht. En toen kwam het moment… Ik heb namelijk een D70(?!!!) Ik kon dit echt niet geloven. Ik? Een D-cup? Laat me niet lachen.

Ik heb wel 20 verschillende bh’s en toch koos ik er altijd dezelfde uit omdat deze het meest comfortabel zitten. Dit dus omdat zij het dichtst bij mijn perfecte shape liggen. Voor mijn borsten is de “DEMI” bh het best. Deze heb ik dan ook in een heel mooi zomers setje gekregen.

Online kan je al eens proberen (https://www.hunkemoller.nl/nl_nl/sexyshapes#start), maar ik zou het echt aan iedere vrouw aanraden om eens een fitting session te proberen. Het zal je ogen openen en je zal mij dankbaar zijn!

 

PS: Ik heb een foto met mijn eigen bh en een foto met mijn nieuwe bh (de juiste dus). Deze ga ik niet op internet gooien maar mocht je deze willen zien (een aanrader, wat een verschil! Echt even schrikken…) mag je mij dit altijd in een privé bericht op Instagram vragen :-).

Veel liefs,

India xoxo

Een reactie op “Hunkemöller Ambassador & Fitting Session?!

  1. Wat tof, geniet van je nieuwe setje. Ik hou ook enorm van de Hunkemöller ga er express niet naar binnen als ik al genoeg heb anders gaat het mis Hihi! 🙈🙊😘

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.