Essence My Musthaves Palette 2017 Review

Hoi iedereen! Het is altijd zo fijn wanneer Essence met nieuwe producten op de markt komt. Twee keer per jaar vernieuwen ze een aantal producten, gaan er een paar weg en komen er weer nieuwe hebbedingen bij. Deze keer zit er een leeg palette bij. Je zou denken, wat heb ik daar nu aan?! Maar het is juist superhandig! Lees snel verder waarom!

Dit strakke en stevige palette kan je leeg kopen voor nog geen €1,50. Het is de bedoeling dat je dan ook losse oogschaduwen gaat aankopen en die zo in het palette gaat vastzetten. De losse oogschaduwen zelf kosten €1,59 per stuk. SUPER GOEDKOOP DUS?

Je kan zo veel kleuren aankopen als je zelf wil en iedere keer weer een ander palette samenstellen. Heel handig om mee te nemen op vakantie! Ik vind het een heel originele en fijne manier om oogschaduw te gebruiken. Ik heb 3 kleuren gekocht. Je kan kiezen uit matte oogschaduwen of met shimmer in.

De oogschaduwen zelf hebben ook een dekseltje zodat je bij afwisseling ze altijd netjes kan bewaren.

Ik heb alvast mijn drie nieuwe kleuren in mijn palette aangebracht. Het zijn 3 shimmer kleuren. Zoals je ziet heb ik nog plaats voor een vierde kleur maar die heb ik momenteel nog niet gevonden. Ze zijn zo populair!

Natuurlijk moest ik ze dan ook even swatchen. Ik had zelf meer van het resultaat verwacht na het bekijken van andere berichten over dit palette. Het was een beetje teleurstellend… Maar ik vind dat ze wel een mooie natuurlijke look vormen wanneer je ze een aantal keer gaat aanbrengen. Je moet dus echt wel een beetje opbouwen om er goed pigment uit te krijgen. De kleuren zelf vind ik wel heel mooi en ze voelen ook zacht en fijn aan.

Ze zijn zeer goedkoop en dan moet je ook wel in je achterhoofd houden dat ze nooit zo goed kunnen zijn als een palette van €50… Maar voor €1,50 per kleur vind ik dit zeker geen miskoop voor dagelijks gebruik! Het palette is trouwens ook verkrijgbaar in een groter formaat voor wel 8 kleuren!

Hebben jullie al nieuwe producten van Essence aangekocht?

Veel liefs,

India

 

Advertenties

4 reacties op ‘Essence My Musthaves Palette 2017 Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.