Sweater Weather!

Processed with VSCO with hb1 preset

Hoi iedereen! Het is momenteel het perfecte weer om van die lekkere warme truien te dragen. Ik kreeg laatst een trui opgestuurd van Brightly Days. En wat maakt deze sweater nu zo speciaal? Je kan hem namelijk zelf personaliseren met je geboortedatum. Je kan natuurlijk ook kiezen voor de datum van je relatie, trouwdatum, postcode van je stad,… Heel origineel en super tof!

Brightly Days is a new star in town. Met zijn studie KMO-management is Alexander bijna constant bezig met ondernemen. Roxanne is een fantastische vroedvrouw in wording en naast haar vele stages houdt zij, net zoals de meeste vrouwen, van leuke kledij en accessoires. Dankzij Roxanne haar ervaring, kwamen ze uit op een uniek concept. Zij zijn ervan overtuigd dat je een zonnebril eerst moet passen. Daarom biedt Brightly Days een unieke dienst. Wie binnen een straal van 10km rondom Brasschaat Centrum woont, kan verwachten dat dit happy couple tot bij jou komt met een aantal zonnebril(len) naar keuze. Zo weet je meteen welke zonnebril het best bij jou past. Maar natuurlijk kan je ook gewoon online bestellen en terugsturen. Ondertussen is er deze winter een tweede product ontstaan, sweaters. Deze kunnen onze klanten personaliseren naar hun eigen wensen. De kleur, de maat, het opschrift,… Ik koos voor een licht grijze sweater met multicolor glitters in mijn geboortejaar: 1997! 🙂
Processed with VSCO with hb1 preset
Brightly Days is een uniek en klantvriendelijk merk dat een persoonlijke en klantvriendelijke service biedt. Ik had mijn sweater al gauw in mijn brievenbus en hij zat perfect! Ik vond het moeilijk om te kiezen, alle kleuren van sweaters en opschriften zijn zo mooi!

Processed with VSCO with hb1 preset

Ik denk dat dit een heel leuk cadeau is om te geven aan een vriend/vriendin voor zijn/haar verjaardag of aan je lief met jullie datum op. Het is altijd fijn om de personen die je graag hebt te verassen met een origineel cadeau!

Mocht je interesse hebben in een sweater of zonnebril kan je altijd een berichtje sturen naar de Facebookpagina van Brightly Days (https://www.facebook.com/brightlydays/) of het Instagram account (@brightlydays). Ze antwoorden heel snel! 🙂 Een sweater naar keuze kost €42 en is prijs/kwaliteit zeker correct. Ze zijn heel zacht en warm. De glitters blijven na een aantal wasbeurten even mooi schitteren. Ik vind het zeker een aanrader en heel tof om te geven of te krijgen!

Veel liefs,

India xoxo

Advertenties

Een reactie op “Sweater Weather!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.