Liu Jo Shopper Anna Chain Tote Nero Handbag van Duifhuizen tassen & koffers

Processed with VSCO with hb2 preset

Hoi loves! Van Duifhuizen tassen & koffers mocht ik een handtas uitzoeken om te reviewen. Dit was geen makkelijke keuze. Ze hebben namelijk zo veel verschillende merken op hun website! Ik kon haast niet kiezen tussen alle mooie handtassen die ze aanbieden. Op de website/webshop kan je topmerken zoals Tommy Hilfiger, Liu Jo, Calvin Klein en Moschino vinden. Ik heb het uiteindelijk bij een basic zwarte handtas gehouden. Ik koos voor de Liu Jo Shopper Anna Chain Tote Nero handtas in de kleur zwart. De gouden chains maken de handtas weer kleurrijk en fabuleus.

Deze tas heb je trouwens ook in een kleiner model en in nog 3 andere kleuren (goud, champagne en taupe). Heel moeilijk om hier uit te kiezen, ze zijn allemaal o zo mooi! De handtas zelf is super makkelijk en comfortabel. Ik heb al eerder handtassen gedragen met chains aan het handvat en deze beginnen na een paar uur shoppen tamelijk pijn te doen aan mijn schouders. Bij deze handtas heb ik dit totaal niet. Hij is compact maar er kan toch heel veel in. In de zijvakjes kan je je telefoon en sleutels kwijt. Zo vind je deze ook snel weer terug.

Processed with VSCO with hb2 preset

Bij Duifhuizen tassen & koffers ben je aan het juiste adres wanneer je een nieuwe tas of koffer wil aankopen. Op de website kan je voor ieder wat wils terugvinden. Een grote keuze aan handtassen, koffers, boekentassen, trolleys, reistassen,… Je zegt het maar! Mocht je vragen hebben, kan je  altijd contact opnemen met de klantenservice. Zij antwoorden heel snel en geven een duidelijke uitleg. Ze zijn trouwens 6 dagen in de week bereikbaar! Als dat geen goede service is?! 😉 Ze hebben ook een zeer ruim aanbod prachtige tassen van Liu Jo.

Processed with VSCO with hb2 preset

Ik ben super blij met mijn handtas. Hij past op elke outfit die ik me maar kan inbeelden. Mijn ervaring met Duifhuizen handtassen en koffers in één woord? TOP! Mijn tas werd de volgende dag al geleverd. Heel goed en stevig ingepakt zodat er geen beschadiging aan mijn praaltje zou komen! Ik ben heel tevreden.

Willen jullie nu ook een handtas bestellen? Heb je dringend een nieuwe boekentas of portefeuille nodig? Of wil je in stijl op vakantie vertrekken met een splinternieuwe koffer? Haast je dan snel naar de website van Duifhuizen Tassen & Koffers. Een echte aanrader!!!

Veel liefs,

India xoxo

!

Link naar de website van Duifhuizen Tassen & Koffers: https://www.duifhuizen.be

Link naar de categorie Liu Jo: https://www.duifhuizen.be/liu-jo/

Link naar mijn handtas: https://www.duifhuizen.be/liu-jo-shopper-anna-chain-nero-a17004?

Deze blogpost is in samenwerking met Duifhuizen Tassen & Koffers.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.