L’Oréal Colorista Washout Review

Processed with VSCO with hb1 preset

Hi there, I’M BACK!! Whoohoow 🙂 Na een lange periode heb ik eindelijk terug tijd om te bloggen. Ik zal vanaf vandaag terug iedere maandag, woensdag en vrijdag klaar staan voor jullie met een nieuwe blogpost. We starten vandaag met de nieuwe Colorista lijn van L’Oréal. Colorista is een volledig gamma haarkleuringen met zowel pasteltinten als felle kleuren. Het zijn kleurshampoos waardoor je tijdelijk (1 à 2 weken) een kleurrijk kapsel creëert zonder je haar te beschadigen! Kijken jullie mee?

Je kan kiezen uit een spray, washout of permanent. Waarom ik voor de washout koos? Ik wou graag resultaat langer dan één dag en van een spray wordt mijn haar heel stug. Bovendien hangt alles ook vol (kleren, nek, hoofdkussen,…) De sprays zijn leuk en handig omdat het na 1x wassen volledig weg is maar ik verkies toch liever de kleurshampoo. Permanent kies ik zeker niet omdat ik mijn haar zo min mogelijk wil beschadigen en toch wel weer terug blond wil zijn na een week.

Processed with VSCO with hb1 preset

Uit de tien kleuren koos ik voor Lila. Deze kleur zou 1 week in je haar blijven (2-3 wasbeurten, hangt er dus van af hoeveel keer per week je je haar wast).

OPGELET!

 • De lichtere kleuren (Lila, Peach, Pink en Dirtypink/Rosegold) blijven 2-3 wasbeurten en kunnen enkel personen met blond, met highlights of ontkleurd haar gebruiken.
 • Turqoise, Purple en Blue blijven 5-10 wasbeurten (ook enkel voor personen met blond, met highlights of ontkleurd haar!).
 • De fellere kleuren (Orange, Red & Aqua) zijn zichtbaar op elke haartint en blijven 10-15 wasbeurten.

Processed with VSCO with hb1 preset

Mocht je haar dus licht genoeg zijn (zie de 3 voorbeelden hierboven: Balayage, Ombre, Blond Platine) dan zou het er na de kleuring zo moeten uitzien! Ik heb het product eens getest en geef er jullie mijn eerlijke mening over.

Processed with VSCO with hb1 preset

In de doos zit 1 tube uitwasbare verf en 4 handschoenen. Ik ging er dus van uit dat ik het product meerdere keren kon gebruiken… NIET DUS. Met deze tube van 80ml kwam ik nog niet eens toe voor mijn haar. Ik heb redelijk kort maar wel dik haar. Ik denk dat ik met 2 tubes misschien juist genoeg zou gehad hebben. Vervelend dus, want daar stond ik dan met veel te weinig verf… Ik heb geprobeerd het zo goed mogelijk te verdelen over de bovenkant van mijn haar. Zo kon ik het resultaat toch nog zien. Gelukkig is het uitwasbaar en voor een korte periode, anders zat ik daar met vlekken in mijn haar!

Processed with VSCO with hb1 preset

Uiteindelijk valt het resultaat best nog mee, oef! Ik heb een héél subtiele pasteltint in mijn haar. Ik heb onlangs blonde plukjes in mijn haar laten zetten en je ziet heel duidelijk dat op deze ontkleurde delen het product goed zichtbaar is. Op mijn natuurlijke haarkleur (donkerblond) jammer genoeg bijna niets…

Processed with VSCO with hb1 preset

Ik denk dat ik een iets fellere kleur zal moeten nemen die op iedere haartint zichtbaar is. Nochtans is mijn haar even licht als op het voorbeeld van de verpakking… Het is wel een heel leuk effect voor een feestje/festival. Ik heb nog een blauwe tube liggen die ik sowieso ook ga proberen. Ik denk dat meisjes met heel lichtblond haar hier het beste effect uit kunnen halen! Voorlopig blijft het bij mij eerder een subtiele pastelkleur, wat ook best oké is :-). Ik mag er wel zeker van zijn dat ik niet aangegaapt zal worden op straat, LOL! Hier had ik best schrik voor mocht het héél fel uitslaan.

De blauwe haarkleur zal voor binnenkort zijn! Hier schrijf ik zeker ook een blogpost over.

Veel liefs,

India xoxo

8 reacties op ‘L’Oréal Colorista Washout Review

 1. Het subtiele ziet er mooi uit, maar als je juist net iets meer kleur wilt is het wel zonde!
  Zelf ben ik ook bezig met zoeken naar de juiste kleuren en juiste merken.. Deel 1 van mijn zoektocht staat op mijn site 🙂

  Like

 2. Ik zou de blauwe niet doen, ik had ook de blue (babyblauw) maar na 2x wassen was het mintgroen.
  Heb bij de kapper gezeten om het te herstellen. Met een dure rekening erbij.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.