Haar geknipt en gekleurd!

 

Hey iedereen! Vorige week ben ik naar de kapper geweest om mijn haar te laten knippen en kleuren. Het was weer eens dringend nodig om mijn puntjes korter te knippen! Ik probeer mijn haar zo goed mogelijk te verzorgen en te laten groeien. Daarom laat ik altijd maar beetje bij beetje mijn haar kleuren. Ik heb deze keer een flamboyage laten zetten met een toner op. Mijn kapster is een echte kunstenares op het gebied van kleuren. Om mijn haar goed te verzorgen en zo min mogelijk te beschadigen, kreeg ik een  “Be Fabulous” salonbehandeling. Deze keratinebehandeling zorgt voor haarherstel in 4 stappen. Een diepgaande behandeling om beschadigd of verouderd haar te herstellen. Benieuwd? Kijk dan snel verder!

Processed with VSCO with t1 preset

Deze foto is een dag voor mijn kappersbezoek gemaakt. Zoals je ziet is de kleur van mijn haar terug warmer geworden en zijn mijn punten zeer beschadigd. Mijn getalenteerde kapster Lindsay van Kapsalon Avalon heeft mij een keratinebehandeling van het merk Revlon Professional cadeau gedaan. Super lief! Maar wat is dat nu juist, zo’n behandeling?

schermafbeelding-2016-12-22-om-19-19-51

Revlon heeft de ‘Be Fabulous’ lijn op de markt gebracht met als doel vrouwen terug te laten stralen. Je hebt 3 verschillende soorten: de lichtpaarse voor dagelijks gebruik, de donkerpaarse (die op de foto hierboven) voor droog en beschadigd haar en de roze voor fijn en futloos haar. Ik heb de 4-stappen behandeling gekregen voor droog en beschadigd haar. Deze lijn zit vol met proteïnen en verzorgende ingrediënten als creatine, keratine en betaïne dat het haar helpt te herstellen. Je kan deze 4 stappen in het salon krijgen maar ook kopen voor thuis zelf te gebruiken!

 

schermafbeelding-2016-12-22-om-19-24-37

Na de kleuring begint Lindsay aan mijn verzorging. Ze begint eerst met het wassen van mijn haar. Dit doet ze met de ‘stap 1’ shampoo die mijn schubben volledig opent. Daarna zet ze ‘stap 2’, het keratine masker, op mijn haar. Dit laat ze 20 min onder een warmtedroger zitten. Zo kan het goed intrekken en verzorgen. Na 20 min wordt mijn haar opnieuw gewassen met de ‘stap 3’ shampoo die mijn schubben weer sluit. Als extra verzorging gebruikt ze de ‘stap 4’ conditioner.

Processed with VSCO with hb1 preset

Mijn haar voelt super zacht en gezond aan. Mijn punten zijn weer vol en er moest nog geen 2cm af! Ik dacht dat er dus véél meer zou geknipt worden maar dankzij deze behandeling was dat dus totaal niet meer nodig! Een heel groot pluspunt: deze verzorging laat mijn haar 3 dagen ZALIG ruiken. Ik heb het zelf getest en mijn haar 3 dagen niet gewassen waardoor het super vettig was… En ja hoor, mijn haar rook nog steeds zooo goed! Dat kan natuurlijk ook niet anders, na zo’n goede behandeling. Ik wou echt dat mijn haar altijd zo goed rook.

Processed with VSCO with hb1 preset

Ook al heb ik bepaalde plukjes laten ontkleuren voor de flamboyage, het ziet er gezonder uit dan ervoor! Haha :-). We hadden beide echt veel stress dat er een héél groot stuk weer af moest door de kwetsbaarheid van mijn punten en dan nog eens die ontkleuring er op… Maar de keratine behandeling heeft mij gered! Ik vind het echt een aanrader. Ik weet sowieso dat ik deze behandeling elke keer ga nemen wanneer ik mijn haar laat kleuren/ontkleuren. Zo blijft mijn haar toch in een goede staat!

Processed with VSCO with hb1 preset

Mocht jij nu ook zo’n behandeling willen, dan moet je zeker naar Kapsalon Avalon in Antwerpen gaan! Het is een super gezellige zaak waar je heel goed behandeld wordt. Lindsay doet precies wat je vraag en je zal er zeker en vast tevreden buiten komen! Prijsgericht zit ze ook echt helemaal prima! Voor een keratine behandeling betaal slechts €35! Ik vind het persoonlijk beter werken dan Olaplex :-).

Ik kan al niet wachten tot mijn volgende afspraak! Het is zo fijn om gezond en lekker ruikend haar te hebben!

Veel liefs,

India xoxo

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.