Prime & Fine met Catrice

Processed with VSCO with hb1 preset

Hoi hoi! Voor velen is ‘primen’ een onbekend woord of toch iets waar veel meisjes geen  aandacht aan besteden. Toch is het een aanrader als je dagelijks make up draagt. Je make up blijft heel de dag mooi zitten. Ik heb de Prime & Fine producten van Catrice eens getest omdat deze héél budgetvriendelijk zijn en meestal nog eens goed ook! Kijken jullie mee?

Stap 1: Na het reinigen van mijn gezicht breng ik als eerste deze Prime & Fine Multitalent Fixing Spray aan. Een fixing spray staat meestal bekend om na je make up aan te brengen (zoals onder andere die van MAC) maar deze moet je dus aanbrengen VOOR dat je begint met jezelf op te maken. Ik spray meestal zo’n 5 keer over heel mijn gezicht in een draaibeweging en laat het 5 minuten inwerken. Heerlijk verfrissend! Je kan hem ook gebruiken na het aanbrengen van je make up of als verfrissing voor het gelaat. Ik vind deze het fijnst om te gebruiken voor ik mijn make up aanbreng.

Processed with VSCO with hb1 preset

Wanneer ik voel dat de spray volledig opgedroogd en ingetrokken is, ga ik deze Prime & Fine Smoothing Refiner aanbrengen op mijn t-zone. Deze primer maakt mijn poriën veel minder zichtbaar. Mijn huid voelt heel zacht aan.

Processed with VSCO with hb1 preset

Ook dit product smeer ik goed in en laat ik 5 minuten inwerken. Ondertussen kan je je al aankleden, tanden poetsen, naar het toilet gaan,… Je hoeft dus helemaal niet extra vroeg op te staan of er veel tijd in te steken. Ik combineer dit altijd met andere dingen en zo gaat het vooruit. Ik vind het gewoon een must als je foundation of concealer gaat aanbrengen. Op het einde van de dag ziet je foundation er helemaal anders uit en kan je soms door de vuile buitenlucht, zweten of wrijving er niet meer zo mooi uit zien als wanneer je hem aanbracht. Dankzij primen blijft je make up heel de dag mooi en goed zitten!

Processed with VSCO with hb1 preset Als laatste heb je de Prime & Fine Mattifying Powder. En je leest het al, deze is volledig waterproof en transparant. Na het aanbrengen van mijn foundation, concealer en allerlei andere make up breng ik deze transparante poeder aan als finishing touch. Hierdoor krijg ik na een paar uur geen glans op mijn gezicht en blijft alles goed zitten.

Processed with VSCO with hb1 preset

Dit is een hele fijne matte poeder die ik dagelijks gebruik. Dit zie je ook want ondertussen is hij al een beetje verkleurd, haha! 🙂

Processed with VSCO with hb1 preset

Primen, het is iets wat ik alleen maar kan aanraden als je dagelijks make up gebruikt. Het is een kleine moeite maar kan zo veel veranderen! De producten van Catrice zijn voor beginners dan ook echt een aanrader. Ze werken heel goed en kosten niet veel. Mocht je dan toch niet elke dag make up dragen, dan zijn deze budgetvriendelijke producten wel iets om standaard in je kast te hebben.

Prijzen:

Catrice Prime And Fine Multitalent Fixing Spray – €4,59

Catrice Prime And Fine Smoothing Refiner – €4,99

Catrice Prime And Fine 010 Translucent Mattifying Waterproof Powder – €4,99

Veel liefs,

India xoxo

Advertenties

2 reacties op ‘Prime & Fine met Catrice

  1. Leuke blog, ik ga deze ook maar eens aanschaffen voor zulke leuke prijsjes. Ik heb nu de fixing spray van urban decay, iets duurder maar wel super goed! Liefs x

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.