HOLIDAY INSPIRED MAKEUP LOOK

omslag

Hi girls! Vandaag heb ik een makeup look gemaakt voor jullie. Ik zou dit niet dagelijks dragen maar voor de feestdagen is dit wel een aanrader! Super makkelijk en budgetvriendelijke producten. Kijken jullie mee?

Processed with VSCO with hb1 preset

Om mijn gezicht voor te bereiden op al die makeup gebruik ik niet één maar drie (!) primers. Klinkt een beetje overdreven, maar deze drie zorgen ervoor dat mijn makeup heel de dag/nacht goed blijft zitten. Als eerste spray ik de Prime & Fine Multitalent Fixing Spray over heel mijn gezicht. Dit laat ik vijf minuten inwerken en dan ga ik over naar de Prime & Fine Smoothing Refiner. De Prime & Fine Mattifying Powder gebruik ik pas op het einde van mijn makeup look, hier kom ik dus later op terug. Ik ga in deze blogpost enkel de producten laten zien die ik gebruikt heb. Ze zijn allemaal zeer goed en makkelijk te gebruiken dus ga ik er geen hele beschrijving bijzetten. Aangezien ik deze producten gebruik voor mijn Kerst makeup look, zijn ze allemaal echt aan te raden. Maandag zal er wel een post online komen over deze Prime & Fine producten van Catrice met alle uitleg en informatie!

Processed with VSCO with hb1 preset

Back to the makeup! Dit zijn dus alle producten die ik gebruik voor mijn gezicht op te maken. Ik gebruik de twee primers en breng daarna mijn foundation aan. Ik heb laatst de Dream Satin Fluide foundation van Maybelline gekocht. Voor naar school of mijn werk te gaan draag ik eigenlijk nooit foundation. Vandaar dat ik een goedkoper merk verkies omdat ik deze dus niet veel gebruik. In deze foundation zit ook een SPF 13 in. Dit is voor personen zoals mij zeer handig omdat ik één foundation toch wel meerdere seizoenen gebruik. Ik heb trouwens de kleur ’21 Beige Doré.’ Om mijn gezicht matte te krijgen en volledig af te werken gebruik ik het HD Multi Talent Powder + Make Up poeder. Dit is een zeer goede poeder die ik wél dagelijks draag. Deze poeder is zo dekkend dat je voor dagelijkse makeup geen foundation meer nodig hebt. Voor een feestlook als deze, mag het dat tikkeltje meer zijn en gebruik ik beide. De kleur die ik heb is ‘030 Sand Beige.’ Om nog een extra matte effect te krijgen gebruik ik de Mattifying Transparent Powder.

Processed with VSCO with hb1 preset

Om mijn gezicht te contouren gebruik ik de Contour Kit van PS (het makeup merk van Primark.) Omdat ik dit dus ook vrij tot zeer weinig doe gebruik ik een budget product. En ook al komt deze van de Primark en was hij slechts €4, de middelste kleur is voor mij perfect om een subtiele contour te creëren. De highlight en bronzer in dit pallet gebruik ik eigenlijk nooit. Als highlight gebruik ik de Glow Mineral Highlighting Powder van Catrice. Een heel mooie en subtiele kleur. Deze brengt ook super makkelijk aan en lijkt niet ‘poederig’ op mijn gezicht. Ik breng deze aan op mijn jukbeenderen, mijn neus en op mijn cupidoboog. Dit is de kleur ‘010 Light Infusion.’

Processed with VSCO with hb1 preset

Voor mijn wenkbrauwen gebruik ik het Precision Eyebrow Definer potlood in de kleur ‘Blonde & Red’ van WYCON Cosmetics. Voor mij is deze kleur écht perfect. Het potloodje is ondertussen al helemaal vies en klein geworden. Ik ga deze binnenkort zeker opnieuw halen! Om ze heel de avond te laten stralen werk ik ze af met de MUA Brow Define Tinted Brow Mascara. Ik gebruik de kleur ‘Fair.’

Processed with VSCO with hb1 preset

Op mijn ogen heb ik twee kleuren gebruikt: Golden en Cocoa van het Golden Bar Chocolate Palette. Ik had deze laatste gekocht bij Kruidvat. Ik ben echt verliefd op de makeup producten van I Heart Makeup. Ze zijn zo goed van kwaliteit en de prijs valt echt heel goed mee!

Processed with VSCO with hb1 preset

De kleur Golden heb ik verdeeld over heel mijn ooglid. Om meer diepte te creëren heb ik Cocoa in mijn arcadeboog aangebracht. En toen kwam ik tot het besef dat ik mijn eyeliner en mascara vergeten ben! Oepsie, maar dat is eigenlijk niet zo erg. Ik gebruik een basic eyeliner en mascara van Essence. Hier is helemaal niets speciaal aan en ik kies ook weer elke keer een andere. Ik ben niet zo echt iemand dat veel geld kan uitgeven aan mascara omdat ze voor mij precies allemaal hetzelfde doen… Ik heb nog nooit echt een mascara gehad waarvan ik dacht ‘WOW, wat een effect!’ Ik heb al high end en budget mascara’s geprobeerd, maar ben nog geen enkele tegengekomen die écht dat verschil maakt.

Processed with VSCO with hb2 preset

Prijzen

Catrice Prime & Fine Multitalent Fixing Spray – €4,59

Catrice Prime & Fine Smoothing Refiner – €4,99

Catrice Prime & Fine Mattifying Transparent Powder Waterproof – €4,99

Maybelline Dream Satin Fluide Foundation – €14,29

PS Contour Kit – €4,00

Catrice Glow Mineral Highlighter Powder – €4,99

WYCON Cosmetics Eyebrow Definer – €4,99

MUA Brow Define Tinted Brow Mascara – €3,99

I Heart Makeup Eyeshadow Palette Golden Bar – €7,99 (bij Kruidvat)

Essence Black Dip Eyeliner – €2,59

Essence The False Lashes Mascara – €2,89

Voilà! Dit zal waarschijnlijk mijn Kerstlook worden! Een subtiele look met beetje glamour. Fijne feestdagen!

Liefs,

India xoxo

 

Advertenties

Een reactie op “HOLIDAY INSPIRED MAKEUP LOOK

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.