Kerst Shoplog (MUA & Cato Oyen) – Deel 5 (laatste deel)

happyholidays

Hoi iedereen! Dankzij de examenperiode die eraan zit te komen, mijn citytrip en dat ik plots ineens in het ziekenhuis ben beland is er deze maandag en woensdag geen blog online gekomen. Het is voor mij momenteel echt een hele drukke periode en wanneer ik dan onverwachts ineens in het ziekenhuis beland, moest ik eerst even aan mezelf en mijn gezondheid denken. Uiteindelijk is alles oké, fieuw! Ik ben een gevoelig meisje van een meter 55 maar zo snel krijgen ze mij niet klein! 🙂 Ik ga al mijn blogposts inhalen en jullie mogen er zeker van zijn dat er vanaf nu zoals altijd op maandag, woensdag en vrijdag een nieuw artikel online zal staan, pinky promise! Genoeg gekletst over mezelf nu. Waar waren we ondertussen? O ja, de laatste Kerst shoplog alweer. Overmorgen is het Kerstmis… Beseffen jullie dit? Ik al zeker niet. Ach ja, om toch een beetje ‘voorbereid’ te zijn laat ik jullie vandaag mijn laatste aankopen zien voor Kerst! Happy holidays babes!

Het eerste wat ik jullie ga tonen heeft helemaal niets met make-up of mode te maken. Toch is het echt typisch iets voor mij. Ik ben een enorme fan van jonge ondernemers die zelf originele dingen ontwerpen. Cato Oyen is ééntje om U tegen te zeggen! Het is zo knap wat zij allemaal kan en al bereikt heeft. Cato is een inspiratie voor velen! Ik heb van haar deze super grappige kerstkaarten ontvangen. Ik vind het altijd zo fijn om post te ontvangen. Tegenwoordig zijn we allemaal zo asociaal geworden en vinden we een simpel sms’je of Facebook bericht voldoende om iemand iets toe te wensen. Kom op, het is toch zo veel persoonlijker om een echte kaart te schrijven en op te sturen met de post?! Een berichtje op Facebook, daar kijk je 5 seconden naar en dan verdwijnt het al gauw in alle andere nutteloze berichten. Het moment waarop je een enveloppe in de brievenbus krijgt met een kaart waar je spontaan van gaat glimlachen is zo veel leuker!

Processed with VSCO with hb1 preset

Ik kreeg ook nog deze drie (alweer) super grappige totebags. Deze tassen zijn helemaal in de mode nu. Het hoeft niet altijd een dure chique handtas te zijn. Deze tassen op zullen sowieso opvallen dankzij de zelf ontworpen quotes en tekeningen van Cato. Heel gemakkelijk om dingen in te steken en zo’n simpele totebag past bij elke outfit! TIP: Ook heel leuk om je kerstcadeau in te steken! Zo heb je niet al dat cadeaupapier dat je ieder jaar weer moet weggooien. Deze kan gebruikt worden om je cadeau in te steken en daarna nog eens als tas! Double check!

Processed with VSCO with hb1 preset

Mocht jij nu ook zo’n leuke kaarten voor de feestdagen willen verzenden of opvallen met deze leuke tassen, dan moet je zeker een kijkje nemen op de website van Cato Oyen: http://www.catooyen.com . Momenteel heeft ze ook een leuke korting lopen van maar liefst -50% (!!!). De artikelen waren bij mij al de volgende dag in huis, dus mocht je nog in last minute holiday crisis zitten, go check it!

Processed with VSCO with hb1 preset

En natuurlijk zitten er ook wat make up producten bij. Ik werd eigenlijk een beetje gedwongen om deze te kopen. Ik was van plan om geen geld meer uit te geven tot ik op reis vertrek, maaaaaaar nu kreeg je toch geen Limited Edition Lipgloss van MUA LUXE bij je aankoop vanaf 7 euro zeker?! Ik dacht echt in de Kruidvat ‘Godverdomme hé!’ (was vooral niet mijn eigen schuld dat ik daarbinnen ben gewandeld…;-)) Dus ja, ik heb weer eens gefaald. Maar ik heb wel een super mooie lipgloss!

Processed with VSCO with hb1 preset

Deze Limited Edition lipgloss is knalrood met een gouden glitter in. Ideaal voor de feestdagen! Ik ben normaal geen fan van rode lippenstift, al zeker niet bij mezelf, maar soms heb je zo van die producten die gewoon zo mooi zijn dat je het toch moet hebben. En eerlijk? Ik denk dat ik deze met de feestdagen wél zou durven dragen. Je moet wel snel zijn want ze waren bijna allemaal op en je kan deze niet kopen! Je moet dus echt iets kopen van MUA en dan krijg je deze gratis. Er staat dus ook geen originele prijs bij. Misschien kan je hem wel online vinden… De naam van deze kleur is ‘GLITZ’.

Processed with VSCO with hb1 preset

Ik heb dan voor 7 euro deze Velvet Lip Lacquer in de kleur ‘Dash’ gekoch. Voor de mensen die mijn blog al een tijdje lezen, weten dat ik een echte fan ben van deze lip producten. Ze blijven heel goed zitten, dekken ongelofelijk en drogen de lippen niet uit. Ook de kleuren zijn zoooo mooi en speciaal! Voor €4,99 kon ik deze kleur echt niet laten liggen. Het was ook alweer de laatste en ik wou deze kleur al een tijdje. Gevonden, joepie!

Processed with VSCO with hb1 preset

Ik had al eerder een brow gel geprobeerd van Catrice. Ik vond dat hierdoor de haartjes van mijn wenkbrauw heel de dag goed op zijn plaats bleven zitten. Het pigment van mijn wenkbrauwpotlood kan na een hele dag soms wel wat minder zijn. Deze Brow Define Tinted Brow Mascara in de lichtste kleur ‘Fair’ zou ervoor moeten zorgen dat alles mooi op zijn plaats blijft. Heel de dag eyebrows on fleek dus! Ben benieuwd of deze even goed is als die van Catrice. De prijs kwam wel ongeveer overeen: €3,99 voor die van MUA en €3,59 voor die van Catrice!

 

Dat was het dan! Happy Holidays lieve mensen!

Geniet ervan, en maak er een bruisend en gelukkig eindejaar van.

Veel liefs,

India xoxo

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.