Eyebrows on fleek with House Of Brows!

dsc_1986

Hi loves! Het was weer eens dringend tijd om wat aan mijn wenkbrauwen te doen. Ik had voor de tweede keer een afspraak bij House Of Brows. Na mijn eerste bezoek aan deze brow bar, wou ik nergens anders meer heen met mijn wenkies. De twee meisjes (Myriam en Karolien) doen dit zo ongelofelijk goed! Ik moest dit gewoon met jullie delen… Kijken jullie mee?

dsc_1994

Karolien is een super lieve en aangename meid die mijn wenkbrauwen om de 6 weken onder handen neemt. Je wenkbrauwen epileren is niet echt de meest aangename schoonheidsbehandeling maar bij haar is het één en al ontspanning. Ik ben zo blij dat ik eindelijk iemand heb gevonden die precies weet wat ik wil. Volle en natuurlijke wenkbrauwen die helemaal on fleek zijn! Ja hoor, hier ben je aan het juiste adres.

dsc_1981

Voor sommige dames (of heren) kan de prijs misschien op het eerste zicht een beetje schrikken zijn. Het kost je €17,50 om je wenkbrauwen onder handen te laten nemen door Myriam of Karolien (vrije keuze)  met pincet, touw en schaar. Ondanks de prijs wil ik nergens anders meer heen met mijn wenkbrauwen. Prijs/kwaliteit is dit het echt meer dan 100% waard. Karolien blijft met hart en ziel bezig aan mijn wenkbrauwen tot élk haartje perfect is. Ze geeft een duidelijke en leerrijke uitleg over je vorm. Mijn wenkbrauwen waren niet gelijk en te dun. Zij zorgt dat mijn wenkbrauwen stap voor stap kunnen bijgroeien tot de vorm die ik wil. Ik maak om de 6 weken een afspraak om ze bij te werken. In die 6 weken kunnen mijn haartjes terug groeien op de plekken waar het moet.

dsc_1985 Het epileren van de wenkbrauwen met schaar, touw en pincet is een hele goede manier om je wenkbrauwen tot een mooie vorm te krijgen. Ik merk ook dat de haartjes die weg moeten blijven (die ambetanterikken onder mijn wenkbrauw)  ook langer weg. Voor mijn ervaring met House Of Brows ging ik bij een andere zaak waar ze enkel met was en pincet werkten. Op deze manier leek het alsof mijn haartjes precies veel sneller terugkwamen. Nu is dat gelukkig niet meer zo! Ik ben echt super tevreden met mijn wenkbrauwen nu. Mijn afspraak binnen 6 weken staat al vast. Die van jullie ook? 😉

 

Website:

http://houseofbrows.be

Facebook

https://www.facebook.com/House-of-Brows-305201246339143/

Veel liefs,

xoxo India

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.