I Heart Makeup bij Kruidvat?!

Processed with VSCO with hb1 preset

Hey lieve mensen! Ik had normaal een andere post voor vandaag ingepland maar nu zag ik toevallig dat ze deze week weer eens producten hadden die normaal niet verkrijgbaar zijn in België (in een Belgische winkel dan toch). Vorige week was het Victoria’s Secret, deze week is het het bekende beauty merk I Heart Makeup. In België is er geen winkel van dit merk dus was het voor mij echt een shock toen ik zag dat ze bij Kruidvat(?!!) deze producten nu hadden. Natuurlijk is het maar een beperkt aanbod en hebben ze enkel dat wat in het winkelrek ligt. Geen stock, geen nieuwe aanvulling dus je moet heel snel zijn! Daarom dat ik dus real quick deze post heb geschreven. Kijken jullie mee? 🙂

Processed with VSCO with hb1 preset

Oh lord, this is my kind of chocolate. Als je een make up freak bent net zoals ik en je kent dit pallet niet? Shame on you! Nee hoor, just kidding. Maak kennis met de one and only Golden Chocolate Bar. Dit oogschaduw pallet is één van de varianten uit de Chocolate Bar -reeks. Je hebt er dus verschillende soorten met andere kleuren in. Bij Kruidvat verkochten ze deze en ook nog het felroze pallet. Deze was helaas in alle drie de Kruidvat’s waar ik geweest ben al weg :-(. Ik wil de roze super graag! Mocht je deze nog ergens zien, let me know!!!

Processed with VSCO with hb1 preset

Het pallet bevat 16 verschillende glinsterende én matte oogschaduwen. Er zitten vooral goud/bruine kleuren in. Ik vind ze echt super mooi en ze passen perfect bij mijn oogkleur.

dbkj

Je kan zien aan de swatches dat bepaalde kleuren harder opvallen dan anderen. Ik heb bij elke swatch slechts één veegje aangebracht. Ik vind vooral de linkse kleuren super mooi en ook de oranje/goude kleuren meer aan de rechterkant. Deze zijn suuuuper gepigmenkeerd en glinsteren zo mooi! De kwaliteit is top! Geen oogschaduw over heel mijn pallet of arm wanneer ik een swatch wou aanbrengen. Een heel goede en fijne textuur.

Processed with VSCO with hb1 preset

Ik had al een Blush Heart en een Bronzer Heart maar deze… Hier heb ik geen woorden voor! Het Unicorns Heart is een “Rainbow Highlighter.” En met regenboog bedoelen ze dan ook echt…

Processed with VSCO with hb1 preset

Regenboog!! Ik had al een aantal heel positieve reviews over dit product gelezen. Online was hij ook bijna altijd meteen uitverkocht. Ik zou wel gek zijn moest ik deze dan gewoon in het Kruidvat laten liggen! Dit is echt één van de beste en mooiste highlighters die ik ooit al heb gehad. Zo makkelijk aan te brengen en wat een pigmentatie…

Processed with VSCO with hb1 preset

Hoe mooi is deze wel niet? Het is echt een aparte kleur highlight, eerder zilver/blauwachtig… Dit kan echt een heel leuk en speciaal effect geven. De glans die hij geeft bij zonlicht is echt niet normaal. I LOVE IT!

Mocht je deze producten nu ook willen, haast je dan SUPER snel naar de dichtstbijzijnde Kruidvat. De Victoria’s Secret producten waren op een paar dagen volledig uitverkocht en ook bij het tijdelijke aanbod van I Heart Makeup was het roze pallet al weg… Je moet echt heel snel zijn! Online kan je de producten ook al niet meer bestellen… En nu denken velen waarschijnlijk ‘Ach, ik bestel ze later wel eens op een andere site!’ Helemaal goed, maar bij Kruidvat kost een pallet slechts €7,99 ipv 9,99/11,99/12,58 (verschillende prijzen op andere sites…) en het Unicorns Heart komt op slechts €5,99.

Be fast girls!!! En laat me zeker weten of jullie nog één van deze topproducten hebben kunnen vinden.

Veel liefs,

India xoxo

Advertenties

3 reacties op ‘I Heart Makeup bij Kruidvat?!

  1. Zag deze gisteren liggen in het Kruidvat bij ons in het dorp. Kende het merk niet, dus maar laten liggen. Straks toch maar even gaan halen! Thnx voor de review hiervan!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.