Kerst shoplog (in samenwerking met FITTEA) – deel 4

Processed with VSCO with hb1 preset

Hallo lieve mensen. We zijn ondertussen al aan de voorlaatste Kerst shoplog! De feestdagen komen zo dichtbij… Ik kan niet wachten! Vorige week kreeg ik een leuk pakketje opgestuurd van Fittea.eu. Toen ik keek wat er in het pakje zat, kwam ik al helemaal in de Kerst stemming! Kijken jullie mee?

Processed with VSCO with hb1 preset

Ik vind het altijd zo fijn om pakketjes te krijgen. Bij het openen van deze doos verscheen er een glimlach op mijn gezicht. Tijdens deze periode drink ik heel graag thee. Niet alleen omdat het goed is voor je lichaam, ook omdat het gewoon lekker en gezellig is! Deze Body Detox thee viel daarom bij mij ook meteen in de smaak (letterlijk én figuurlijk.)

Processed with VSCO with hb1 preset

Deze thee moet je 28 dagen lang drinken. Het zou je volledige lichaam moeten reinigen. Een echte detox dus! En slechts één tas per dag is voldoende. Ik ben suuuuper benieuwd naar het resultaat. Ik heb wel al enkele reviews opgezocht over dit product en ze waren allemaal positief! Met een gezond thee’tje kan je natuurlijk niet veel fout doen …

Processed with VSCO with hb1 preset

En je hoeft helemaal niet te sukkelen met de thee zelf want je kan er dit schattige eitje bij krijgen! Ik ben helemaal in de Kerst stemming nu! Met de schattige ster bovenaan maak je iedere vroege ochtend weer goed! De thee doe je in het eitje, laat je 5 min in warm water en daarna zet je hem in het houdertje. Super handig! Met theezakjes mors ik bijna altijd… Met dit leuke accessoire zal je nooit meer morsen!

Processed with VSCO with hb1 preset

Op de achterkant van de verpakking staan ook nog eens de ingrediënten en de gebruiksaanwijzing. De thee zit vol met natuurlijke producten die goed zijn voor je lichaam. Mocht je me nu nog niet geloven, neem dan eens een kijke op de site van Fittea zelf. Daar zie je dat zelfs Khloé Kardashian poseert met haar Fittea producten!

Ik ben er super blij mee! Het laat me vitaler en fitter voelen!

Mocht je nu zelf ook iets willen testen van Fittea, dan kan je gebruik maken van mijn unieke kortingscode ‘INDIA18‘ voor -18% korting! Een cadeautje van Fittea & mij voor de feestdagen!!

Heel leuk en origineel om met de feestdagen te geven of te krijgen! Je hebt nog vele andere smaken en accessoires. Neem zeker eens een kijkje op de website: https://www.fittea.eu

Prijs:

 Deze Body Detox thee met eitje komt samen op €19,90!

 

Veel liefs!

India xoxo

Advertenties

Een reactie op “Kerst shoplog (in samenwerking met FITTEA) – deel 4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.