Opening NYX store Antwerpen

img_7707kopie

Hey lieve mensen! Eindelijk is het zo ver, een NYX winkel in Antwerpen!! Nu hoef ik niet telkens helemaal naar Gent te gaan. De winkel is letterlijk 5 min van mijn huis, scoooreee! Ik ben echt super blij!! Na 3 uur lang aanschuiven, kon ik eindelijk naar binnen. We kregen wel koekjes, drinken en suikerspinnen tijdens het wachten, dus zo viel het allemaal best wel mee. Ben je benieuwd naar wat ik heb gekocht? Lees dan snel verder!

Processed with VSCO with hb1 presetHet eerste wat ik heb gekocht is deze NYX Lingerie Eye Tint in de kleur Whimsy. Ik ben de laatste tijd helemaal in to roze en glitter, I don’t know why?! Roze is gewoon een super mooie kleur en past goed bij mijn blauwe ogen. Ik ben echt een glitterfreak. Alles wat glanst moet ik hebben. Dus kon ik deze glinsterende oogschaduw echt niet laten liggen.

Wie het merk NYX kent, zal vast al wel eens gehoord hebben van de NYX Lip Lingerie’s. Ik heb er momenteel drie en deze zijn echt mijn favoriete lip producten E-V-E-R. Nu NYX met de Lingerie Eye Tint kwam, moest ik deze toch ook wel eens proberen. Op het eerste zicht lijkt het een lipgloss, maar neen hoor! Het is dus echt een oogschaduw met een zachte glitter in.

De pigmentatie is top, al had ik nog nét dat tikkeltje meer kleur verwacht. Ik heb toch een aantal laagjes moeten aanbrengen voor ik tevreden was. Het product is redelijk makkelijk aan te brengen met het borsteltje, maar voor echt detail werk zou ik niet voor deze gaan. Het blijft een ‘natte’ oogschaduw die een tijdje moet opdrogen.. Ik heb eerst een roze matte oogschaduw aangebracht en dan deze daarboven. Zo kreeg ik wel een heel mooi resultaat!

Processed with VSCO with hb1 preset Processed with VSCO with hb1 preset

Deze roll-on shimmers blijven toch echt mijn favoriet. Ik had er al 1 gekocht, en was hier zo tevreden over! Ik moest gewoon andere kleuren hebben! Daarom koos ik voor de kleur Mauve Pink en Pink. Ik schrok van de benaming. Ik vind dat Mauve Pink echt een warm roze kleur is en Pink zelf meer paars lijkt. Kan je er nog aan uit? Haha! 🙂

Processed with VSCO with hb1 presetOp mijn hand heb ik even swatches gemaakt van de producten. Onderaan heb je de Lingerie Eye Tint van daarnet. De swatch was één veeg. Dan heb je in het midden een swatch van de roll-on shimmer in de kleur Pink en daarboven Mauve Pink.

Ik ben helemaal weg van de roll-on shimmers. Ze zijn zo mooi! Je hoeft ze niet enkel als oogschaduw gebruiken… Ik gebruik Pink zelfs als highlight! Echt een super mooi resultaat en oh god, how shiny!!!

Processed with VSCO with hb1 presetEn we zijn nog lang niet klaar met glitteren… Ik kocht ook deze Face & Body Glitter Brilliants. Dit zijn losse glitters die je met een glitter primer (ook verkrijgbaar bij NYX!) op je gezicht of lichaam kan aanbrengen. Suuuuper leuk voor de feestdagen! Deze glitteren natuurlijk het hardst van allemaal maar hier heb je ook het meeste werk mee. En geloof mij, je vind volgend jaar nog glitters op je make-up tafel!

Processed with VSCO with hb1 presetIk heb even een paar losse glitters op mijn hand aangebracht. Dit is trouwens de kleur Silver. Ik vind deze glitters o zo mooi maar het is zo een geknoei met die losse glitters! Ik hang altijd volledig vol en ben ook te ongeduldig hiervoor… Niet echt iets om dagelijks te dragen dus. Maaaaar voor feestdagen heb ik het er wel voor over. Het resultaat is het volledig waard!!

Processed with VSCO with hb1 presetEn als laatste, het product waar ik het meest nieuwsgierig naar was. O ja, de NYX Pump It Up Lip Plumper! Volgens mij is deze nieuw want ik had deze lijn nog nooit eerder gezien! Het zou dus een lipgloss moeten voorstellen die je lippen op een volledig veilige manier voller en dikker zou maken. Dat moest ik testen!

Processed with VSCO with hb1 presetNet zoals bij alle andere volume booster lipglossen voelt de gloss super koud aan. Het begint een beetje te tintelen en hier gaan je lippen voller door worden. Je moet nu ook weer geen bombastisch effect verwachten… Het geeft een je lippen meer volume en glans. Je merkt inderdaad wel een beetje verschil! De kleur Jessica is super mooi! Zo mooi, dat ik hem zelfs verongeluk 2x in mijn mandje had gegooid. Typisch ik hé!

Prijzen

Lingerie Eye Tint – €8,30 per stuk

Roll-on shimmer – €6,90 per stuk

Face & body glitter – €6,90 per stuk

Pump It Up Lip Plumper – €8,30 per stuk

Hebben jullie producten van NYX? Welke???

Let me know!

XOXO India

Advertenties

2 reacties op ‘Opening NYX store Antwerpen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.