Gifts from Bracellet!

Processed with VSCO with hb1 preset

Hoi lieverds! Vorige week heb ik weer een leuk pakketje toegestuurd gekregen. Deze keer zijn het een paar leuke juwelen van Bracellet. Deze handgemaakte accessoires zijn niet alleen super mooi maar worden ook nog eens op jouw polsomtrek gemaakt. Zo passen ze dus perfect!

Processed with VSCO with hb1 preset

Ik kreeg het setje genaamd ‘Yiva.’ Deze super mooie zwarte armbanden zijn perfect voor de feestdagen! De gouden details en zwarte glinsterende stenen maken het volledig af!

Processed with VSCO with hb1 presetDe combinatie is zoooo leuk! Je kan zo ook apart dragen of met andere juwelen. Zwart is een kleur die echt overal bijpast dus, SCORE! De eerste twee zijn van die ‘rekker’armbandjes. Ik ben altijd super voorzichtig met dit soort juwelen omdat ze snel kunnen breken. Die elastieken zijn meestal zo fragiel… Bij de armbanden van Bracellet heb ik het nog nooit meegemaakt dat ze stuk gaan. Ze zijn dus echt van goede kwaliteit! Het derde armbandje geeft een lederen look met gouden chains. I love it!

Processed with VSCO with hb1 preset

En of dit nu allemaal nog niet genoeg was, kreeg ik ook nog eens een mooi setje oorbellen. Deze twee prachtige hangertjes passen perfect bij de armbanden (en mijn nagels, lol)! Super mooie combo. Ze wegen helemaal niet zwaar en schitteren wanneer er licht op valt. Way too pretty!

Processed with VSCO with hb1 preset

Wil jij nu ook zo een leuke setje geven aan iemand of gewoon voor jezelf kopen? Neem dan zeker eens een kijkje op http://www.bracellet.be. Ook hebben ze een Instagram pagina (@bracellet.be) en een Facebookpagina (Bracellet). Ze organiseren nu ook ladies nights bij jouw thuis met deze leuke armbanden, super tof!!!

En voor de feestdagen geven ze nu GRATIS VERZENDING als cadeau!!

Prijzen

Voor een setje van drie armbanden: €20-€25

Voor een paar oorbellen: €10

Veel liefs,

India xoxo

Advertenties

Een reactie op “Gifts from Bracellet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.