Kerst shoplog (MUA) – Deel 3

Processed with VSCO with hb1 preset

Hoi! We starten deze nieuwe week weer met een nieuwe shoplog! Voor de nieuwe lezers; ik ga vanaf nu elke maandag tot het nieuwe jaar een blog schrijven waarin ik allerlei artikelen toon die iets met de feestdagen te maken hebben. Zo is het wel fijn om samen af te tellen naar de leukste periode van het jaar! Vorige week heb ik niet veel gescoord (again, i know…), MAAR ik heb vandaag een aantal dingen gespot die ik deze week ga halen. De volgende shoplog zal dus wat uitgebreider zijn, pinky promise! Nu zullen we het slechts met één item moeten doen, namelijk deze Velvet Lip Lacquer van MUA. Veel leesplezier!

Ik kocht vorige week deze long-wear matte finish lip lacquer bij Kruidvat. Ik had al twee uit deze reeks maar nu heeft MUA een aantal nieuwe kleuren toegevoegd. Waarom ik deze nu in mijn Kerst shoplog toon? De kleur is echt héél speciaal en volgens mij niet echt ééntje die ik op een gewone werk- of schooldag zou dragen. Deze lichtpaarse tint is meer iets voor tijdens de feestdagen of een avondje stappen.

Processed with VSCO with hb1 preset

Ik weet niet wat er gebeurd is maar toen ik het product uit de verpakking haalde, ging gewoon heel het opschrift er mee af?! Ik vond het best wel vreemd want dit is echt de eerste keer dat dit gebeurd! Wel jammer, want zo lijkt hij precies al maanden oud…

Processed with VSCO with hb1 presetAch ja, over de verpakking hoeven we nu niet te zeuren. Als het product goed is, dan maakt het voor mij eigenlijk niet zo veel uit. Ik koos de kleur ‘UNITY‘; een koele lichtpaarse tint.

Processed with VSCO with hb1 presetOp mijn hand vind ik hem echt super mooi. Het is een gewaagde stoere kleur. Hij droogt matte op en dat vind ik persoonlijk het mooist. Hij dekt heel goed en droogt snel op. De swatch op mijn hand is slechts één laag. Hij voelt zeer licht aan en droogt mijn huid niet uit, helemaal top!

Processed with VSCO with hb1 presetIk heb hem ook eens op mijn lippen getest. Zoals ik al eerder zei, de kleur is écht heel speciaal. Ik weet zelf niet goed of ik hem wel zou durven dragen. Op een zilveren jurk of topje kan dit wel echt een supermooie combinatie zijn. Ik twijfel zelf nog een beetje op wat voor outfit ik hem best kan dragen. Ik vind hem wel heel stoer!

Prijs:

€4,99 per stuk bij Kruidvat.

Er zijn nog 5 andere nieuwe kleuren toegevoegd aan het gamma dus ga snel eens kijken!

PS: Sorry!! Vorige week vrijdag is er helaas geen blogpost online gekomen wegens persoonlijke redenen (niets erg btw!) Ik had het vrijdag wat te druk met allerlei andere zaken dat een blogpost er niet meer van is gekomen. Ik wil ook nooit snel een post online gooien. Al mijn artikelen zijn goed over nagedacht en heb ik veel werk in gestoken. Bedankt voor het begrip!

Veel liefs,

India xoxo

 

Advertenties

3 reacties op ‘Kerst shoplog (MUA) – Deel 3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.