Favoriete producten onder de 5 euro!

Processed with VSCO with hb1 preset

Hey lieve meiden! Ik vind het super fijn om budget make-up aan te kopen, niet alleen omdat ze zo goedkoop zijn (duuuuh!) maar ook omdat ik dan meestal meerdere varianten kan aanschaffen en me hier niet schuldig over hoef te voelen. Vandaag heb ik voor jullie mijn favoriete producten onder de 5 euro even op een rijtje gezet. De producten die ik uitgekozen heb, zijn beauty producten die ik voldoende getest heb. Ik heb natuurlijk héél veel budget producten maar deze zijn toch wel dé vijf die er boven uit springen. Benieuwd? Kijk dan snel verder!

Het eerste product dat ik aan jullie wil tonen is deze contour kit van de Primark. Ik vind de make-up van Primark eigenlijk niet zo wauw… Foundation of oogschaduw zou ik daar niet echt kopen. De lipliners en dit pallet zijn wel echt TOP! Ik had nooit gedacht dat dit contour pallet zo goed zou zijn, want het heeft me slechts 4 euro gekost!

Processed with VSCO with hb1 preset

In het pallet zelf zitten er 3 kleuren. Van links naar rechts: ‘Deep Contour’, ‘Dark Bronze’ en ‘Highlight.’ Op de foto zie je duidelijk dat ik enkel de middelste kleur gebruik. Dit zou dus eigenlijk een bronzer moeten zijn, als ik de namen moet geloven. Ik gebruik deze als contour. De kleur is koel en véél minder warm dan de contour-kleur links. De effectieve contour kleur vind ik voor mezelf veel te donker en te oranje. De highlight gebruik ik niet omdat er niets van “shimmer” in zit… Best wel zonde dat ik niets kan doen met de twee buitenste kleuren, want de middelste kleur is echt perfect voor mij! Maar voor slechts €4 hoor je mij hierover niet klagen.

Processed with VSCO with hb1 preset

Het volgende product is deze cover en conceal stick van MUA. Ik had dringend een nieuwe concealer nodig en toen ik bij Kruidvat was heb ik voor deze gekozen. Op het eerste zicht vind ik dat hij er heel goed en professioneel lijkt.

Processed with VSCO with hb1 preset

Ik gebruik deze concealer dagelijks om de donkere kringen rond mijn ogen weg te werken. De kleur en dekking is voor mij goed. Hij dekt goed, maar niet echt dat ‘wauw’-effect. Natuurlijk, als je deze gaat vergelijken met een concealer van MAC waar je 20 euro voor betaald, is deze uiteraard minder goed. Voor €4,99 vind ik hem perfect om te gebruiken als dagelijkse make-up. Ik heb voor de lichtste kleur ‘fair’ gekozen.

Processed with VSCO with hb1 preset

Ik vind dit soort concealer altijd het makkelijkst. Je kan het product met het borsteltje makkelijk over je gezicht verdelen en dan uitblenden met een kwast of je vingers. Een stick vind ik ook wel fijn, maar dan neem je meteen grote oppervlakken mee. Deze is handig voor kleinere pukkeltjes of littekentjes te verbergen.

Processed with VSCO with hb1 preset

On to the next! Deze eyebrow filler gel van Catrice is zo handig! Na het aanbrengen van mijn wenkbrauwpotlood ga ik met deze gel over mijn wenkies. Zo blijft het potlood heel de dag goed zitten en gaan er geen haartjes vreemde kanten op gaan staan. Als je net zoals mij lichte wenkbrauwen hebt, is deze echt een aanrader. Mijn haar is veel donkerder dan mijn wenkbrauwen dus moet ik ze wel bijtekenen. Dit is onnatuurlijk en soms kan na een lange dag de kleur van het potlood wel eens verminderen. Met deze perfecting & shaping gel blijven ze echt dag en nacht on fleek!

Processed with VSCO with hb1 preset

Een makkelijk borsteltje om je wenkbrauwen mee op te vullen en door te kammen. Ik heb echt nog nooit zo iets gemakkelijk gebruikt qua make-up. Ook op warme zomerdagen of op vakantie is dit een must. Dan draag ik niet graag tonnen make up (nooit eigenlijk, haha!) en vind ik het soms zelf overbodig om mijn wenkbrauwen te gaan bij tekenen. Deze gel kan je gewoon even over de haartjes laten glijden en je wenkbrauwen zitten meteen goed! Je hebt de gel in verschillende tinten dus krijgen ze ook meteen wat kleur en lijken ze hierdoor voller! Deze gel kan je aankopen bij Kruidvat voor slechts €3,99!

Processed with VSCO with hb1 preset

Deze 2 in 1 poeder is echt het beste wat ik ooit heb ontdekt. Ik gebruik deze poeder dagelijks! Hij is matte, dekt geweldig en blijft heel de dag zitten. Dit praktische product biedt de dekking van een foundation en de lichtheid van een poeder. Ik heb al veel poeders getest, maar deze is echt mijn favoriete product E-V-E-R!!!

Processed with VSCO with hb1 preset

Aan de smerigheid van de verpakking zie je dus duidelijk dat ik deze poeder echt elke dag gebruik. Het dekseltje is zelfs al afgebroken! Na mijn concealer ga ik met een dikke kwast over heel mijn gezicht met dit product. Mijn huid voelt zacht aan en heeft een matte tint. Ideaal als je het mij vraagt. Momenteel heb ik de donkerste kleur 40 honey beige, maar voor de wintermaanden kan ik mij best even een lichtere variant aanschaffen. Ze kosten toch maar €3,59 per stuk bij Kruidvat, dus zeker niet twijfelen!

Processed with VSCO with hb1 preset

En last but not least, de volumizing lip booster van Catrice! Deze transparante lipgloss bevat munt. Dit ingrediënt laat je lippen koel met een licht tingelend effect aanvoelen. Hierdoor gaan ze een beetje ‘dikker’ staan. No worries! Het product is volledig veilig en je krijgt er geen MEGA lippen van. Het laat je lippen gewoon voller lijken op een subtiele manier.

Processed with VSCO with hb1 preset

Het product heeft ook weer een heel fijn en makkelijk borsteltje dat super zacht aanvoelt! Met een lichte glinstering in deze lipgloss stralen jouw lippen! Deze is een musthave om in je handtas te hebben. Zo heb je altijd mooie lippen en krijgen ze een volumeboost! En ook dit product heb ik bij Kruidvat gekocht voor slechts €3,59.

Processed with VSCO with hb1 preset

Bedankt voor het lezen van deze blog!

Wat zijn jullie favoriete budget producten? Laat het me zeker weten in de comments!

Veel liefs,

India xoxo

 

Advertenties

2 reacties op ‘Favoriete producten onder de 5 euro!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.