Kerst shoplog (Essence Parfum!) – DEEL 2

Processed with VSCO with hb1 preset

Hey lovies! Zoals beloofd, mijn Kerst shoplog deel 2. Voor degenen die het nog niet weten, vanaf nu ga ik elke maandag (tot Kerstmis, uiteraard) een shoplog posten met een aantal limited edition artikelen die mij helemaal laten uitkijken naar de feestdagen. Deze week is het slechts één artikel geworden; ‘The Little X-Mas Factory’ van Essence. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Processed with VSCO with hb1 preset

Ik had deze parfum al eens gezien in het rek van Essence, maar had toen mijn twijfels. Hij ruikt zoooo lekker, maar kost slechts €4,99. Ik heb hier dan altijd mijn twijfels bij of hij wel echt goed is. De geur kan namelijk ook na een uur weg zijn en dat zou zonde zijn. Na lang twijfelen heb ik hem toch laten liggen. En ja hoor, een paar uur later had ik al spijt. Ik had de geur getest op mijn hand en ’s avonds rook ik hem nog. Hij ruikt zo lekker en zoet. De perfecte geur voor tijdens de feestdagen.

Processed with VSCO with hb1 preset

Een paar dagen later ben ik dan maar terug naar het Kruidvat gegaan en ja hoor, typische situatie, UITVERKOCHT. Ik vond dit echt super jammer want ik kan me geen geur bedenken die hetzelfde ruikt als deze. Ik baalde er echt van dat ik deze parfum had laten liggen terwijl hij nog geen 5 euro kost. Toen ik gisteren in het Wijnegem Shopping Center liep zag ik dat er nog één bij Kruidvat was… Geen seconde getwijfeld!!! Deze keer nam ik hem mee. En oh, wat ben ik blij dat ik hem toch heb!

Processed with VSCO with hb1 preset

De parfum is een echte winter geur. Met vanille en bessen extracten krijg je een zoete geur die mij volledig in de ‘feestdagen’-stemming brengt. Het flesje is wel héél klein. Ik schrok een beetje toen ik het doosje open had gemaakt. Mocht deze nu in een grotere variant bestaan, zou ik hem ZEKER kopen! Mocht je hem te pakken kunnen krijgen, zou ik hem sowieso kopen. Hij is bijna overal uitverkocht. Dat wil toch zeggen dat hij écht lekker ruikt, niet?!

Voor slechts 5 euro, zou ik geen seconde meer twijfelen!

Veel liefs,

India xxx

Advertenties

3 reacties op ‘Kerst shoplog (Essence Parfum!) – DEEL 2

  1. Na het lezen van dit artikel ben ik onmiddelijk opzoek gegaan, ik heb alles van deze collectie gekocht, wat een zalige producten met een lekkere geur, ideaal om het vroege kerstgevoel naar boven te halen ! 🎄🎅🏻 Super leuk dat je hierover blogt en andere mensen zo ook leuke dingen leert kennen 👍

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.