ONLY YOU palette review – Ici Paris XL

Processed with VSCO with hb1 preset

Hey! Binnen een maand is het Kerstmis?!!! Ik weet nog of ik de enige ben, maar ik kan al niet meer wachten! Je kan dan ook niet vroeg genoeg beginnen met recepten opzoeken, een perfecte jurk en dansschoenen kopen én natuurlijk nadenken over je make up look. Ik heb een palette gekocht bij Ici Paris XL waarmee je letterlijk alle kanten op kunt. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Processed with VSCO with hb1 preset

Dit mega grote palette heb ik bij Ici Paris XL gekocht voor slechts €24,95. Je hebt ook een kleine en medium variant. Ik vind het altijd leuk om heel veel keuze te hebben dus koos ik voor het grootste palette.

Processed with VSCO with hb1 preset

Je hebt in totaal 72(!!!) verschillende kleuren. Er zitten heel veel neutrale maar ook felle kleuren in. De neutrale en lichtere tinten zijn super handig om een basis op te bouwen. Ik vind het echt heel fijn dat van elke kleur er verschillende tinten in zitten, zo kan je makkelijk een overgang creëren en blenden. Er zitten heel veel matte oogschaduwen in dit palette maar ook een aantal met glitter in.

Processed with VSCO with hb1 preset

Aan de linkerkant heb je meer de warmere tinten. Hier vind je trouwens ook alles terug om een perfecte smokey eye look te maken. Ik vind de linkerkant persoonlijk het mooist omdat ik blauwe ogen heb en dus beter voor warme goudachtige tinten kan kiezen.

 

15215999_1283754128363521_935774588_o

De andere kant van het pallet is iets koeler qua kleuren. Deze zijn ook iets meer voor de durvers onder ons. Ik zie mezelf niet direct met een groene of blauwe oogschaduw, maar dit kan natuurlijk bij sommige looks heel mooi zijn! De goudbruine tinten zijn dan weer wel mijn favorietjes. Ik moet wel toegeven dat de paarse kleuren heel goed waren voor Halloween om een fake blauw oog te creëren, haha! 😀

Processed with VSCO with hb1 preset

Ik heb een aantal random kleuren gekozen. Hier zie je een paar swatches van deze kleuren. Ze zijn echt super mooi en goed gepigmenteerd. Sommige kleuren iets minder dan andere, maar na slechts één keer een kleur aan te brengen vind ik het resultaat zeer goed!

Processed with VSCO with hb1 preset

En dat is dan nog niet alles… Wanneer je de paletten met oogschaduwen opzij schuift komen er maar liefst 48 lipgloss kleuren en 12 blushes tevoorschijn!!! Dit dan ook nog eens met 2 eyeliners en 3 borstels. Kom op zeg, en dat allemaal voor slechts €24,95?!!!

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Ik ben echt helemaal weg van dit palette! Een echte aanrader voor iedereen. Er zitten sowieso kleuren bij die voor elke persoon en gelegenheid van pas kunnen komen. Ik draag zelf niet zo veel oogschaduw, dus geef ik liever 25 euro aan een reuze palette uit dan 10 euro aan één kleurtje.

Veel liefs en een fijn weekend allemaal!

India xoxo

Advertenties

10 reacties op ‘ONLY YOU palette review – Ici Paris XL

  1. Wat een fantastische pallet. Nu ik zo bedenk ik heb hem eigenlijk ook wel nodig. Op dit moment draag ik nog niet echt oogschaduw en alles, maar op feestdagen lijkt het mij wel heel leuk. 😉 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.