ROOM TOUR!

Processed with VSCO with hb1 preset

Hey allemaal! Ik heb mijn kamer eens onder handen genomen omdat ik dit weekend een nieuwe kledingkast krijg. Geloof me, normaal is het niet zo ordelijk en netjes als nu haha! 🙂 Daarom laat ik jullie met plezier mijn kamer eens zien… Veel kijkplezier!

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Wanneer je binnenkomt zie je rechts mijn bed en kledingrek. Aan dit rek hang ik meestal de kleren die ik dat seizoen vaak draag.

Processed with VSCO with hb1 preset

Aan de andere kant zie je mijn ‘glitter’ muur. Ik heb deze slingers hier opgehangen omdat deze muur een beetje kaal was. Deze slingers maken deze muur weer helemaal vrolijk en speels. Ook heel leuk om als achtergrond te gebruiken voor foto’s! Naast deze slingers heb je mijn bureau.

Processed with VSCO with hb1 preset

Op mijn bureau liggen de standaard dingen zoals een pennenzak, mijn laptop, agenda,…

Processed with VSCO with hb1 preset

Ik vind het altijd gezellig om mijn mini cotton balls aan te steken. Ik weet niet meer precies waar ik deze heb gekocht, maar je kan ze wel vinden op het internet of in een meubelwinkel. Tijdens de koude herfstdagen laat ik bijna altijd een geurkaars branden. De kaars is wel veel te groot voor het potje, LOL! Ik koos deze keer voor de ‘Taartdeeg’ geur van Airwick. Deze geur doet mij denken aan de feestdagen en laat heel mijn kamer zalig ruiken!! Ook heb ik een leuke lightbox. Dit is een lamp op batterijen waar je dan met aparte letters woorden kan vormen. Je kan er bijvoorbeeld ook een leuke tekst zoals ‘goodmorning’ of ‘rise and shine’ opzetten!

Processed with VSCO with hb1 preset

Aan de andere kant liggen aan aantal tijdschriften, mijn agenda en een oplader. Mijn Tangle Teezer ligt hier ook maar die hoort hier eigenlijk niet, oepsie! Omdat de feestdagen er aan komen heb ik ook deze twee schattige glitter kerstbomen gekocht bij de Action. Ik moet wel toegeven dat ik ze waarschijnlijk heel het jaar door op mijn bureau ga laten staan omdat ik ze gewoon zo mooi vind.

Processed with VSCO with hb1 preset

Dan heb je mijn kledingkast met spiegel aan… Niet zo interessant.

Processed with VSCO with hb1 preset

Naast deze kast heb je mijn beauty gedeelte. Op deze kast staan mijn parfums, lippenstiften en nog een aantal make up producten.

Processed with VSCO with hb1 preset

Mijn parfums heb ik een beetje georganiseerd van groot naar klein. Ik zou hier graag nog een leuke schaal voor kopen om ze in te zetten want zoals nu is het een beetje saai…

Processed with VSCO with hb1 preset

Mijn polaroids en een aantal leuke foto’s hang ik aan mijn muur in een hartjes vorm. Al staan er sommige blijkbaar duidelijk scheef, haha! Ik vind dit een leuke manier om mijn foto’s te bewaren en zo kijk ik elke dag terug naar deze leuke herinneringen.

Processed with VSCO with hb1 preset

Naast deze kast heb je (nog) een kast met wat extra producten in de schuiven. Op deze kast staat ook mijn televisie. Hier heb ik ook mijn schoenenrek geplaatst, wat véél te klein is voor al mijn schoenen haha! Mijn zomerschoenen heb ik nu niet nodig dus heb ik voorlopig opgeborgen.

Processed with VSCO with hb1 preset

Aan de andere kant heb je dan een klein tafeltje met mijn verzorgingsproducten en een aantal dingen waar ik nog een plekje voor moet vinden. Daarnaast liggen al mijn handtassen (voorlopig). En op het einde van deze kant heb je een zetel waar mijn mega beer op ligt! 😀 En zo komen we terug bij mijn bed!

Voila, nu hebben jullie mijn kamer gezien! Mocht je nu nog iets van meubilair of eender wat gezien hebben dat je mooi vind, mag je mij altijd vragen waar ik het gekocht heb!

Veel liefs, India xoxo

Advertenties

13 reacties op ‘ROOM TOUR!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.