Love Ibiza NL

Processed with VSCO with hb1 preset

Hi lieverds! Eindelijk… vrijdag!!! Hebben jullie al plannen dit weekend? Ik nog niet, maar mocht ik iets doen weet ik al zeker welke accessoires ik zal aandoen. Deze week heb ik namelijk een aantal items gekregen van het merk Love Ibiza NL. Er zitten weer een aantal hele leuke dingen bij! Kijken jullie mee? 🙂

Processed with VSCO with hb1 preset

Love Ibiza is een merk uit Nederland dat in 2012 begonnen is met de haarelastiekjes. Deze elastiekjes zijn zo veel mooier dan een gewone zwarte elastiek. Je kan ze als accessoire dragen en combineren rond je pols en eventueel een staartje mee maken. Ze zijn niet alleen super mooi maar dus ook erg handig! De elastiekjes zijn zeer zacht en aangenaam voor je haar. Dit merk je alleen al aan het feit dat wanneer je deze heel de dag aan je arm draagt, er geen typische elastiekjes afdruk in je arm geprint staat. Desondanks dat ze zo zacht zijn, blijven ze super goed zitten.

Processed with VSCO with hb1 presetElk seizoen komen er weer nieuwe kleuren en printjes. Je kan er zelfs kopen met leuke bedeltjes aan, zo wil je toch nooit meer een gewoon saai elastiekje in je haar?! Ik heb 6 losse elastiekjes gekregen. Er zitten er zelfs twee bij met een panter- en slangenprint. Dit is toch echt super mooi? Ik hoef echt geen andere elastiekjes meer.

Processed with VSCO with hb1 preset

Natuurlijk kan je ook setjes verkrijgen. Je hebt super veel keuze en ze zijn meestal verkrijgbaar in een setje van drie elastiekjes. Ik heb het setje ‘Boudoir’ gekregen. Een super mooi kanten elastiekje met een bedeltje aan waar ‘love’ op staat. Nog een zwart elastiekje met gouden detail en onderaan zie je ook weer een zwarte met een leuk randje. Zo’n setje is echt heel fijn om te geven of te krijgen! Een staartje is niet echt feestelijk? Zeker wel met deze mooie haar accessoires!!!

Processed with VSCO with hb1 preset

Hier heb ik een licht roze elastiekje in. Ze voelen zo fijn aan en blijven heel de dag door goed zitten. Ik vind het geweldig dat deze elastiekjes je haar niet breken en zélfs geen knik achter laten na een aantal uren. Wanneer je de staart beu bent, kan je de elastiekjes uit doen en dragen als armbandje, me likey! En voor personen die denken dat deze snel kapot gaan… Helemaal niet! Je mag er zelfs met de stijltang over gaan als ze een beetje geplooid zitten na een paar dagen om ze weer glanzend plat te krijgen. Een setje van 3 komt op €8,95 en de specialere setjes met bedeltjes komen op €9,95.

Processed with VSCO with hb1 preset

Na het grote succes van deze leuke elastiekjes is Love Ibiza ook met chokers begonnen. Ik heb deze twee super coole chokers gekregen. Ik vind ze zo speciaal! Ik ben er helemaal verliefd op.

Processed with VSCO with hb1 preset

Deze lange suedine choker met zilveren bedeltjes kan je een paar keer rond je nek wikkelen. Ook het bedeltje kan je verschuiven om hem boven- of onderaan te dragen. Deze choker kan ook perfect als armband gedragen worden! Ook hier weer super veel manieren om te dragen en combineren. Deze choker kan je kopen voor €11,95. Je hebt keuze uit zwart, grijs en beige.

Processed with VSCO with hb1 preset

Een choker is mooi. Een kanten choker is super mooi. O zo classy! Dit is super elegant en past op bijna elke outfit. Het zilveren hoorntje maakt het dan weer stoer. Achteraan zit er een zilveren schuiver zodat je hem makkelijk op maat kan dragen. Deze kost €9,95!

Processed with VSCO with hb1 preset

Mocht je nu ook een setje van haarelastiekjes of een choker willen, dan moet je zeker eens kijken op http://www.loveibiza.nl of op hun Instagram pagina @loveibizanl. Ze zijn echt super vriendelijk en de levering gaat super vlot! Ik had mijn pakketje al na 3 dagen. Mocht je nu niet online kunnen bestellen kan je altijd eens hier kijken waar ze de items van Love Ibiza verkopen want er zijn heel veel verkooppunten! Dat kan ook niet anders, wie wil nu niet zo een mooie accessoires?!

 

Veel liefs,

India xoxo

 

 

Advertenties

4 reacties op ‘Love Ibiza NL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.