Primark geurkaarsen review!

Processed with VSCO with hb1 preset

Hoi! Laatst in mijn Primark shoplog hebben jullie kunnen lezen dat ik een aantal geurkaarsen had gekocht. Zoals beloofd ging ik er een aparte blogpost over schrijven en voilà, hier is ie dan! Veel lees en kijk plezier!

Processed with VSCO with hb1 preset

Ik heb deze 4 geurkaarsen kunnen bemachtigen aan de kassa. Ik denk dat er in totaal echt super veel kaarsen zijn want elke geur heeft een nummer en het hoogste nummer dat ik heb is 25, dus dat zijn er best wel wat! Als ik het juist heb, zouden deze geuren ook nog in theelichtjes en in grotere formaten in de winkel liggen. Je kan de geuren herkennen aan de nummer en ik zag bij de theelichtjes dat ook hier nummer 25 opstond en deze waren inderdaad dezelfde geur.

Processed with VSCO with hb1 preset

Ik heb de geuren:

  • Sea salt & lavender: een hele frisse geur. Doet mij persoonlijk een beetje denken aan schone kleren die uit het wasmachine komen, haha!
  • Frosted fir: mijn favoriet!!! Op de verpakking staat dat het een frisse aardegeur is. Ik kan de geur niet echt beschrijven maar hij ruikt gewoon zoooo lekker! Heel fris en apart.
  • Spiced cinnamon: een echte geur voor tijdens de feestdagen. Ik vind hem best lekker ruiken maar tegenover de andere geuren ben ik deze zoete geur na een tijdje echt beu.
  • Plum blossom & vanilla: een echte huisgeur. Op de verpakking staat dat het een fruitige geur hoort te zijn maar ik herken er niet echt een fruitsoort in. Het is gewoon echt een typische huisgeur die je bijvoorbeeld in een meubelwinkel zou ruiken, if you know what I mean.

Processed with VSCO with hb1 preset

De verpakking ziet er heel leuk en veelbelovend uit. Maar we moeten wel een beetje realistisch blijven en beseffen dat ik ze nog steeds bij Primark heb gekocht en dat ze slecht 1 (!!!!) euro per stuk kosten. Op de verpakking staat ook dat ze 16 uur lang meegaan. Natuurlijk brand je geen kaars 16 uur aan een stuk hé. Ik doe er ongeveer 5 avonden mee en dan is ie toch wel op zijn einde. De geuren zijn ook niet zo heel intens als ik dacht. Je ruikt ze wel maar ik heb al andere geurkaarsen gehad die je dagenlang in mijn kamer rook, en dat is bij deze niet echt. Best jammer, want de geuren zelf zijn echt super lekker.

Processed with VSCO with hb1 preset

Mijn mening? Ik zou ze zeker aanraden om eens uit te proberen. Misschien dat de grotere kaarsen intenser qua geur zijn… Who knows? Nou ja, kaarsen zijn gewoon altijd gezellig tijdens deze herfstmaanden dus een miskoop is het zeker niet!

Hebben jullie ervaring met geurkaarsen van Primark? Of van een ander merk? Let me know!

Veel liefs,

India xoxo

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.