Naar de kapper!

india-avalon-9377

Hey iedereen! Vorige week woensdag heb ik mijn haar eens onder handen laten nemen door Lindsay van Kapsalon Avalon in Antwerpen. Ben je benieuwd naar wat ik precies heb laten doen en het resultaat? Lees dan snel verder!

dsc_9366

Oke, even terug in de tijd: ik ben van mezelf donkerblond maar ben vorig jaar rond de feestdagen eens helemaal uit de bol gegaan en heb mijn haar toen fel rood/roze/paars-achtig laten kleuren. Dit is geen natuurlijke kleur en die kleuren wassen natuurlijk heel snel uit. Ik had echt geen zin meer om mijn haar om de 2-3 weken te laten kleuren omdat het anders gewoon een afgewassen lelijke kleur is, dus besloot ik om terug naar een tint te gaan (in zo ver dat het mogelijk was) dat dicht bij mijn natuurlijke haarkleur (donkerblond) ligt. Ik ben toen naar Bobhead in Puurs geweest en daar hebben ze mijn haar zo mooi gekleurd en geknipt! Dit salon blijft nog steeds één van mijn favorieten, maar Puurs is niet echt bij de deur dus is het ook niet handig om hier elke maand een afspraak te maken… Mocht je nu nieuwsgierig zijn naar hoe ik dit allemaal heb gedaan, dan kan je best even deze post eerst even lezen want daar staat alles tot in de details uitgelegd. Mijn haar lijkt nu heel hard op mijn natuurlijke haarkleur waardoor mijn uitgroei niet zo hard meer opvalt maar door de warmte van het rood dat ik maanden lang in mijn haar heb gehad heeft het na een tijdje een koperachtige schijn. Dit vind ik echt niet mooi en hier wil ik dus ook van af. Lindsay raadde me aan om een toner op mijn haar te zetten. Dit om mijn haar te sparen want een toner is geen permanente kleuring en omdat een permanente kleuring ook afwast en je hierdoor toch weer die kopere schijn na een tijdje gaat krijgen dus dan kan ik best met een toner werken.

india-avalon-9370

Deze manier is ook gewoon heel gemakkelijk. Het is heel snel gebeurd en helemaal niet zo schadelijk voor je haar. Je kan natuurlijk geen grote kleurveranderingen doen met een toner, maar voor het een beetje koeler te maken op een subtiele manier is een toner de perfecte oplossing.

india-avalon-9376

Het product wordt aangebracht op je haar aan de wastafel, blijft dan 5 minuten zitten en wordt daarna uitgespoeld en gewassen een zilvershampoo.

india-avalon-9389

Na het wassen van mijn haar en relaxen in de massagezetel aan de wastafel kreeg ik een brushing en werd mijn haar op bepaalde plaatsen waar het nodig was uitgedund.

dsc_9509

En zo kreeg ik dit resultaat! Ik ben er heel tevreden mee. Het lijkt heel natuurlijk en mijn haar is nog steeds gezond! Ik heb meteen een nieuwe afspraak gemaakt om deze behandeling binnen 4 weken nog eens te herhalen. Zo blijft mijn haar die koele schijn behouden en beetje bij beetje zal die kopere tint dan ook eindelijk verdwijnen! Je hoeft dus niet om de maand je haar permanent te (ont)kleuren én dus ook te beschadigen, want ik denk dat deze manier voor heel veel mensen wel een oplossing kan zijn! Ik wil mijn haar ook zo gezond mogelijk houden om het terug te laten groeien, dus via deze weg zal ik snel mijn doel bereikt hebben!

Mocht je dit nu ook wensen en je bent van Antwerpen zou ik zeker Kapsalon Avalon aanraden. Dit is een super gezellig salon waar Lindsay met hart en ziel haar aandacht aan elke klant zijn/haar haar besteed. Ik vind het veel aangenamer om mijn haar te laten kleuren of knippen bij iemand die haar voor de volle 100% inzet dan bij een bekend salon waar je eigenlijk gewoon één van de vele klanten bent (no offense naar bekende kapsalons, ik heb gewoon al een aantal slechte ervaringen met dit soort salons…) Bij Linsday zet je je in de massagezetel, krijg je een lekker kopje koffie of thee en voel je je meteen in goede handen. Dat is toch wat iedereen wil, niet?!

Veel liefs,

India xoxo

Advertenties

2 reacties op ‘Naar de kapper!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.