NYX Lip Lingerie

Processed with VSCO with hb1 preset

Hoi hoi! Nu de herfst duidelijk in het land is kunnen we ook onze make up aanpassen aan het seizoen. Ik vind nude & bruine tinten super mooie kleuren voor op je lippen. Ik laat jullie vandaag mijn favoriete lippenstiften zien, namelijk deze drie kleuren uit de NYX Lip Lingerie collectie. Kijken jullie mee?

Ik ben een hele grote fan van het merk NYX Cosmetics. Waarom? De kwaliteit is geweldig, héél vergelijkbaar met MAC. Alleen de prijs is anders. NYX is prijs/kwaliteit goedkoop. Voor een lippenstift zoals deze betaal je tussen de 6 en 9 euro, een foundation kost je tussen de 12 en de 25 euro en voor een oogschaduw betaal je 4 à 5 euro per stuk. Dit valt best mee in vergelijking met andere make up merken, vind ik persoonlijk.

Processed with VSCO with hb1 preset

In de winkel kan je maar liefst 12 verschillende kleuren verkrijgen. Mijn ‘collectie’ bestaat uit drie kleuren waar ik één voor één echt verliefd op ben. Ik neem altijd koelere tinten, natuurlijk heb je deze nude en bruine tinten ook in warmere tonen maar dat is niet echt mijn ding. Je hebt ook meer roze en oranje tinten, die roze spreekt me wel aan om eens te proberen in de zomer.

Processed with VSCO with hb1 preset

De kleurtjes die ik heb zijn Teddy, Honeymoon en Corset. Teddy is een warme bruine kleur en héél donker. Voor de echte durvers onder ons. Zoals ik al eerder zei is dat ik liever koude tinten heb, maar Teddy is eigenlijk niet zo heel warm op mijn lippen vind ik. Bij NYX hebben ze mij verteld dat dit te maken kan hebben met je lichaamstemperatuur?! Blijkbaar kunnen sommige lippenstiften een beetje verschillen bij elke persoon. Vreemd! Honeymoon is een grijsachtige beige kleur. Suuuuuper mooi! Corset is een hele lichte nude kleur maar lijkt meer op een zandkleur. Heel subtiel, maar zo mooi!

Processed with VSCO with hb1 preset

Swatcheeees… Met bovenaan Honeymoon, dan Corset en onderaan Teddy. Ze dekken super goed en voelen licht aan. Ze drogen heel snel op en geven een matte look. Het enige kleine minpuntje is dat ze tegenover de soft matte lip creams mijn lippen wel heel droog maken… Maar voor de rest, helemaal top!

naamloos-1

Hier heb ik ze alledrie ook nog even op mijn lippen gesmeerd! Met links Corset, in het midden Honeymoon en rechts de donkere Teddy kleur. Ze blijven zo goed zitten dat het een zeer pijnlijke zaak was om ze alledrie na de foto er af te krijgen, haha. Maar dit is eigenlijk wel positief, want zo ben je er zeker van dat ze heel de dag goed blijven zitten.

Processed with VSCO with hb1 preset

Deze pareltjes kosten €8,90 per stuk. Mocht je eens de kans hebben om in een NYX winkel te kunnen winkelen, zou ik deze zeker eens testen! Het is best een groot flesje en je hebt helemaal niet veel nodig dankzij de pigmentatie dus gaan ze zeker lang mee! Het is zijn geld zeker waard!

Welke producten van NYX hebben jullie? Aanraders??? C’mon girls, ik wil weer wat nieuws ontdekken!!! 😀

Veel liefs, India xoxo

Advertenties

5 reacties op ‘NYX Lip Lingerie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.