My Bobo – BOBO BLOG

Processed with VSCO with hb1 preset

Hoi! Ik heb het kort laten weten op mijn Instagram dat ik deel uitmaak van het My Bobo blog team! Ik kreeg super veel nieuwsgierige vragen van jullie over dit concept, dus heb ik besloten dat ik er gewoon even een blogpost over ga schrijven. Hopelijk zijn dan ook al jullie vragen beantwoord!

Een paar weken geleden kreeg ik een mail van een hele lieve dame die voor Bobo Tremelo werkt. Voor degenen die de winkel niet zouden kennen, shame on you! In die mail gaf ze me een hele uitleg over het concept van de “bobo blog” en of ik daar aan wou meewerken. Ik twijfelde geen seconde! Dit voelde meteen goed en ik kon niet wachten om te beginnen. Ik heb meteen enthousiast een e-mail teruggestuurd. Toen kreeg ik de uitnodiging om naar de late night shopping avond te komen bij Bobo Tremelo, zodat ik hier kennis konden maken met de winkel, het team en de andere bloggers.

Processed with VSCO with hb1 preset

Dus vertrok ik op donderdag na school met de trein richting Tremelo. Met een bang hartje wist ik niet wat ik moest verwachten, maar ik had er wel super veel zin in! Ik droeg een t-shirt met pailletten van de H&M, een lichtroze tutu en mijn glitter pumps van Bershka. Voor dit evenement wou ik toch wel een beetje feestelijk gekleed zijn! 🙂

Processed with VSCO with hb1 preset

Het evenement zelf was echt super leuk. Er hing een hele aangename sfeer en alle andere bloggers waren super lief en even enthousiast als mezelf. Er was muziek, gin tonic, hapjes en héél veel mooie kleren. Ik was in de hemel!

Processed with VSCO with hb1 preset

Er moest natuurlijk ook besproken worden wat ze nu eigenlijk verwachten van ons. We zijn met tien bloggers die samen de My Bobo blog vormen. Het is de bedoeling dat we aan de buitenwereld de mooie, vrouwelijke en elegante kleren van Bobo Tremelo tonen maar dan wel op onze eigen manier. Iedere blogger heeft een aparte stijl en dat is ook waarom ze ons nu net hebben uitgekozen. We willen graag laten zien dat effectief iedereen zijn perfecte look kan vinden bij Bobo Tremelo. Elke maand zullen er twee bloggers één stuk krijgen dat zij op hun manier moeten combineren. Niet alleen moet de look kloppen met de persoonlijkheid van de bloggers zelf, maar ook met de items waar Bobo voor de volle 100% achterstaan. Wij gaan jullie tonen hoe je een item op verschillende manieren kan dragen.

Processed with VSCO with hb1 preset

Voilà, zo weten jullie ook hoe het zit. Momenteel zijn we nog volop bezig met de My Bobo blog. Maar je kan al zeker eens een kijkje nemen op http://www.blog.bobotremelo.be. Hier zal je de eerste weken kennis kunnen maken met elke blogger die haar favoriete kledingstuk aan jullie zal laten zien. Mijn favoriet was deze SUUUUPER mooie jeansjas met flashyroze (nep)bont. OMG! Ik vind hem zo mooi. Hij is super warm maar je kan het  bontje er af halen! Zo heb je ook nog eens een stoer jeansvest in de lente. Ik ben er super blij mee! Thanks BOBO!! xxx

 

Ik hou jullie op de hoogte!

Veel liefs, XOXO India

Advertenties

9 reacties op ‘My Bobo – BOBO BLOG

   1. Oooh leuk! Weet je toevallig uit welke sportwinkel? 😬 & ben trouwens erg verliefd op je blog hij is super!

    Like

   2. Goh het was een sportwinkel in Aalst, maar ik denk dat je die wel kan vinden in verschillende sportwinkels! Gewoon eens vragen naar de dans/ballerina kleren. Dankjewel! xx

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.