Healthbox by Fannetiek review

14875223_1255669601171974_2073594928_n

Hoi! Laatst kreeg ik weer een leuk pakketje opgestuurd. Ik kreeg de healthbox by Fannetiek. Deze doos vol met Anne Haakmeester (beter bekend als Fannetiek) haar favoriete producten. Ook zitten er drie waardebonnen bij van haar favoriete merken. Deze doos is een special edition, dus als je deze ook wenst zou ik hem snel gaan bestellen op http://www.healthbox.nl! Ik toon jullie alvast wat er in de doos zit :-).

Processed with VSCO with hb1 preset

Wanneer je de doos opent zit er een leuk berichtje van Anne zelf in.

Processed with VSCO with hb1 preset

Zo veel! OMG! I love it!

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

De drie waardebonnen zijn van Body & Fit, Squalan & Jogha. Body & Fit kende ik al maar de twee andere merken nog niet. Altijd leuk om te ontdekken!

Processed with VSCO with hb1 preset

Deze body mousse van het merk Kneipp is een zeer luchtige mousse met verzorgende natuurlijke ingrediënten. Dit product zorgt voor een zachte en verzorgde huid. De mousse ruikt heerlijk naar patchouli en geeft geen plakkerig gevoel! Deze kan je ook kopen bij Kruidvat!

Processed with VSCO with hb1 preset

De hazelnoot-chocoladepasta van Body & Fit is uniek, bevat geen toegevoegde suikers en heeft zelfs 96% minder suiker dan andere choco’s. In deze choco zit zelfs 21% hoogwaardige Whey eiwitten. Perfect om een lekkere maar vooral verantwoordelijke manier om te snoepen. Deze choco helpt spieren te herstellen. Gek toch?! Hij is super lekker en toch nog goed voor je, een echte aanrader dus.

Processed with VSCO with hb1 preset

Onze dagelijkse voeding bevat niet altijd voldoende omega-3-vetzuren. De Gezondheidsraad beveelt per dag 450 mg visvetzuren aan, dat gelijk staat aan 2x per week een portie vis, waarvan 1x per week een vette vis. Wees nou eerlijk, wie doet dit? Eén viscapsule is goed voor de dagelijkse portie visolie en kan door de lekkere smaak zowel puur als gemengd door de voeding gebruikt worden. Deze Fish Twist van Orthica bevat een hoog gehalte aan het visvetzuur dat wij nodig hebben.

Processed with VSCO with hb1 preset

Magnesium hebben wij nodig voor de energiestofwisseling in ons lichaam, de overdracht van zenuwprikkels en het is van groot belang bij de spierfunctie. In dit potje van Orthica zitten magnesium pillen met een zéér hoge dosis magnesium die goed zijn voor de spieren en het zenuwstelsel.

Processed with VSCO with hb1 preset

De producten van Biobites worden met de hand gemaakt, op een lage temperatuur gedrag en zijn vrij van gluten, lactose, geraffineerde suikers, gist en zijn bovendien vegan en biologisch. En weet je wat? Ze zijn nog eens lekker ook!

Processed with VSCO with hb1 preset

Deze havermoutpap met mango bevat fijngemalen havervlokken die heerlijk zijn als ontbijt. Je hoeft enkel nog melk of water toe te voegen, roeren en een paar minuten op een heet vuur laten staan. Meer is er niet nodig voor een gezond, biologisch en lekker ontbijt!

Processed with VSCO with hb1 preset

Deze reep gemaakt van Belgische pure chocolade bevat slechts 11 gram suiker. Zo kan je dus weer een beetje verantwoordelijk snoepen! Deze chocolade werd blind getest en kwam als beste uit de bus. Ook bevat dit heerlijke tussendoortje 85% cacao, wat zorgt voor een nog lekkerder resultaat!

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Nog twee tijdschriften erbij voor een extra portie motivatie. Women’s health & fit for summer guide 2016 helpen je fit te worden en te blijven, hoe je bewust met voeding om kan gaan en er staan ook maar liefst 300 oefeningen in!

Processed with VSCO with hb1 preset

Ook zit er nog een leuke tas in van Body & Fit. Er zijn drie tassen met een leuke quote op. Deze tassen zijn in de mode en groot genoeg om al je school, werk of fitness spullen in te stoppen. Op mijn tas staat “I like big muscles and I cannot lie!”

Wat is nu het concept van Healthbox en hoe krijg ik het?

Healthbox stuurt jou maandelijks een doos toe met een hele pot natuurlijke multivitamines. Ook ontvang je nog 7 of 8 super producten zoals: een gezond ontbijt, tussendoortjes, natuurlijke huidverzorging, sportgadgets en nog vele andere producten op het gebied van een gezonde lifestyle. De inhoud van de doos is altijd een verassing en daarmee een leuk cadeau voor jezelf om je gezonde levensstijl vol te houden!

Hoeveel kost het en waar kan ik het bestellen?

Je kan er zelf voor kiezen of je een healtbox éénmalig wil nemen, voor drie maanden (drie boxen dus) of zes maanden (zes boxen). De totale prijs betaal je vooraf online bij je bestelling op http://www.healthbox.nl en de volgende dag heb je jouw healthbox al in huis! Elke maand is er weer een nieuwe box aangepast aan het seizoen en de laatste nieuwe dingen die jij zeker eens moet uitproberen! Ook zit er een boekje bij met alle producten en hun prijs op, zodat je ze achteraf ook nog kan bij bestellen op de officiële site van het product. Een healthbox kost 24,95 maar heeft meestal een waarde van minimaal €60. Alle officiële prijzen staan ook mee in het productenboekje. De healthbox van Fannetiek is een speciale editie en kost je €34,95. De waarde van deze box is €125!

Ik vind het alvast super leuk en origineel! Ik vind het ook zeker een leuk cadeau om aan een vriend/vriendin te geven die intensief bezig is met sport en een gezonde levensstijl. Heel leuk om te geven en te krijgen!

Veel liefs,

XOXO India

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.