TREND ALERT: Leopard print jas

Hoi! Nu het wat kouder wordt is het tijd om onze jassen weer boven te halen. Zwarte, grijze of beige jassen zijn zo mooi, maar soms moet je eens wat meer durven en “yolo” voor een ander printje gaan. En met een printje bedoel ik dan ook de mega stoere en opvallende panterprint. Deze print is deze herfst/winter weer helemaal in, je ziet ze namelijk overal! Sjaals, broeken, tops, in prints van zonnebrillen,… En dus ook in jassen! Ik ben altijd al een grote fan geweest van deze print, dus was ik ook super enthousiast toen ik merkte dat alle winkels nu ook volop kleren met deze print hadden.

coat

Kijk eens aan, ziet hij er nou niet ongelooflijk zacht en fluffy uit? Ja hoor, dat is ie ook! Ik ben zo verliefd op mijn nieuwe jas. Thank God dat Zara voor deze print ging. Ik weet niet hoe het komt, maar ik koop bijna altijd mijn winterjassen bij Zara. Deze jas hebben ze nu letterlijk overal in verschillende tinten, stofjes, texturen,… Maar Zara springt er toch altijd bovenuit als het gaat om “de mooiste.” Qua kwaliteit vind ik Zara niet altijd het beste, maar ja, ik blijf gewoon een zwak hebben voor hun mooie jassen.

coat2

Ook de prijs viel deze keer goed mee. Zara is niet altijd goedkoop en zeker niet wanneer we over winter jassen spreken. Ik heb al een aantal jassen gehad die toch zeker meer dan 150 euro waren en voor iemand als ik, die elke winter weer een andere jas wil, is dit best prijzig. Het is ook niet makkelijk om een meisje te zijn hé, de trends veranderen zo snel en wij willen nou eenmaal gewoon alles hebben! Lol 🙂

coat3

De periode dat panterprint een beetje “marginaal” was is volledig voorbij. Deze print is nu echt helemaal in en kan je op een super classy manier combineren met een zwarte broek, leren botjes en een stoere handtas. Deze print staat ook echt gewoon met alle kleuren; rood, blauw, zwart, beige, wit, grijs,… Ik vind het persoonlijk wel een beetje naar de trashy kant gaan als je het gaat combineren met andere printen of té veel bling bling en versiering. Keep it simple! De print is al opvallend genoeg :-).

coat4

 

Merk Jas: Zara

Maat die ik aanheb: XS

Hoe valt hij uit?: Normaal. Het is een lange jas maar wel tot boven de knieën.

Prijs: €69,99

Wanneer gekocht? Op 25 oktober in Antwerpen. Dus hij zou nog in de winkel moeten liggen!

Ik ben echt super blij met mijn nieuwe aanwinst! Hebben jullie hem ook al gespot? Of een ander kledingstuk met dit printje? Let me know!

XOXO India

Advertenties

Een reactie op “TREND ALERT: Leopard print jas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.