EOS Lip Balm Dupe

Processed with VSCO with hb2 preset

Hoi iedereen! Ik heb een dupe ontdekt voor jullie. Voor de mensen die niet weten wat dit is, een dupe is een product dat heel hard op een ander (meestal duurder) product lijkt. Een goedkope versie dus, maar soms bijna tot even goed! Ik heb dus een goedkopere versie van de EOS lip balms ontdekt. Iedereen kent de felkleurige bolletjes van dit merk wel. Deze zijn best prijzig maar wel super goed voor je lippen. Ik heb een goedkopere variant ontdekt die ik even goed vind! Kijken jullie mee?

Processed with VSCO with hb1 preset

Deze bolletjes heb ik gekocht bij Action. Qua uiterlijk lijken ze heel hard op die van EOS. Ik heb drie varianten gekozen: Cherry (de rode), Blueberry (de paarse) & Vanilla (de lichtblauwe). Alledrie zitten ze vol met natuurlijke ingrediënten die ervoor zorgen dat de lippen een healthy boost krijgen en weer zacht aanvoelen.

Processed with VSCO with hb1 preset

Ze ruiken en proeven heerlijk naar de smaken die op de verpakking staan. Momenteel waren dit de enige smaken in Action in Antwerpen, ik zou zelf niet weten of er nog meer varianten bestaan… Ik hoop van wel!

Processed with VSCO with hb1 preset

Deze lip balms van het merk Max & More kosten slechts 0,89 cent per stuk. Dit is dus echt geen geld voor zo een goede dupe!

Hebben jullie nog dupes ontdekt? Laat het me dan zeker weten in de comments!

Veel liefs!

xoxo India

Advertenties

Een reactie op “EOS Lip Balm Dupe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.