Panda gezichtsmasker!

Processed with VSCO with hb1 preset

Hoi lieve meiden! Een masker aanbrengen op je gezicht is altijd een fijn gevoel. Je huid voelt weer als nieuw en het werkt zeer relaxend. Maar als je masker nu ook eens een leuke print heeft, dan is het toch dubbel zo leuk, niet? 😀 Ik kocht laatst bij DI het Oh K! Panda masker. Ik heb het voor jullie even getest en er mijn mening bij geschreven. Lezen jullie mee?

Ik heb het masker gekocht bij DI voor €3,95. Voorlopig was een panda het enige dier waaruit je kon kiezen. Ik had al eens bij andere mensen op Instagram gezien dat je ook nog andere “dierenmaskers” kon kopen, maar die zijn voorlopig nog niet verkrijgbaar bij DI. Hopelijk binnenkort wel! Het masker zelf zit in een plastic omhulsel. Wanneer je het masker gaat openen kan ik je best aanraden om een handdoek onder de verpakking te leggen. Bij mij kwam er namelijk veel vocht uit de verpakking toen ik het open maakte.

Processed with VSCO with hb1 preset

Het masker zelf is ook écht heel vochtig. Een beetje onaangenaam want het vocht druipt er gewoon letterlijk af en alles hangt vol als je niet goed voorbereid bent. Leg dus best twee handdoeken klaar zodat je niet staat te knoeien. Ik had alvast ook al een handdoek klaar voor mijn kleren te bedekken want je moet het masker 15-20min laten intrekken en op die tijd zou je al helemaal onder het product zitten!

Processed with VSCO with hb1 preset

Het masker zelf heeft een hele schattige panda print. Zoals altijd zijn dit soort maskers die je op je gezicht moet leggen veel te groot en ziet het er bij mij een beetje slordig uit. Ik weet eigenlijk niet of dit soort maskers ooit wél perfect op iemand zijn/haar gezicht passen? Bij mij is het altijd veel te groot en zit het mondstuk op mijn kin, haha! Het is een appel & groene thee masker dat heerlijk ruikt maar wel zéér koud aanvoelt wanneer je het aanbrengt. Na 15 minuten heb ik het er af gehaald en ik was echt tevreden met het resultaat! Mijn huid voelt zacht & zeer fris aan. De reiniging werkt ook perfect want al mijn zwarte puntjes op mijn neus leken veel minder hard op te vallen! Ik vind dit masker echt een aanrader en ga deze zeker nog eens aankopen!

 

Veel liefs, India xoxo

Advertenties

2 reacties op ‘Panda gezichtsmasker!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.