Review: Nivea Make Up remover voor onder de douche

Hoi iedereen! Nivea bracht laatst weer een nieuwe collectie uit, namelijk make up removers voor onder de douche. Weg met de watjes en doekjes want nu kan je al je make up in een paar minuten onder de douche verwijderen. Ik heb dit nieuwe product alvast getest!

Processed with VSCO with hb1 preset

Momenteel zijn er slechts twee varianten, één voor de normale tot gemengde huid en één voor de droge tot gevoelige huid. Ik heb voor optie 2 gekozen en dit is de witte tube. Deze heeft een formule die verrijkt is met amandelolie, voor extra hydratatie. Zoals altijd is de geur van dit Nivea product vrij neutraal en zacht. De textuur van dit product is vrij dik maar wel zacht. Na het gebruiken van dit product voelt mijn huid zacht en gehydrateerd aan. Mijn huid is ook niet rood of gevoelig. Het lijkt eigenlijk een beetje alsof het product “niks” gedaan heeft omdat ik er gewoon niets van voel achteraf. Dit is eigenlijk wel positief want het product doet uiteraard wél iets en heeft al mijn make up verwijdert.

Processed with VSCO with hb1 preset

Ik heb het product enkel getest bij dagelijkse make up. Ik weet niet of het alle make up van een dramatische ooglook zal verwijderen, op de verpakking staat van wel, maar dit moet ik toch wel eerst testen. Ik denk dat je bij een iets hardere look toch wel twee keer zal moeten reinigen. Wat ik zelf al totaal niet erg vind want ik ben al blij dat ik nu uit de douche kan komen zonder panda ogen vanwege mijn mascara! 😀

Het product is makkelijk te gebruiken. Je doet een klein beetje van de reinigingsgel op je vingers, masseert dit goed in de huid voor een paar minuten en spoel het daarna af met lauw water. Voilà! Alles is weg en je huid is weer proper. Ideaal toch?

Processed with VSCO with hb1 preset

Ik vind het alvast een fijn product en het maakt mijn avond routine een stuk korter en makkelijker. Ik hoef geen apart reinigingsproduct meer te gebruiken voor mijn ogen of gezicht. Dit moest ik voordien wel. Ook het aantal watjes en doekjes dat ik dagelijks nodig had om mijn gezicht écht diep te reinigen kan ik nu achterwegen laten. Het product kost slechts €4,99 per tube van 150ml en kan je vinden bij Kruidvat, DI of een andere drogisterij.

 

Veel liefs, India xxx

Advertenties

3 reacties op ‘Review: Nivea Make Up remover voor onder de douche

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.