Koopjes bij New Look!

Processed with VSCO with hb1 preset

Hi loves! Vorige week was ik nog eens langs geweest bij New Look. Ik wist al een tijdje dat ze daar een make up collectie hadden, maar schrok toch wel even toen ik zag dat alles nu in uitverkoop was! Gaan ze een nieuwe lijn uitbrengen? Of stoppen ze ermee? Momenteel weet ik het niet, maar ik heb wel een paar leuke dingen gekocht voor alles samen 5 euro! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Toen ik de foto’s aan het maken was voor deze blogpost ontdekte ik dat ik me vergist had. Ik heb perongeluk een wenkbrauwpotlood in plaats van een lippotlood gekocht! Stupid me, I know. Maar dit potlood lag dus bij de lippotloden, eigenlijk lag alles gewoon door elkaar (zoals altijd bij koopjes) dus was het ook niet echt duidelijk. Ach ja, ik dacht dus dat dit een lippotlood was en heb deze gekocht omdat ik het een aparte maar mooie kleur vond dus ga ik hem ook gewoon eens testen op mijn lippen.

Processed with VSCO with hb1 preset

Ik heb dus twee (ik dacht drie) lippotloden gekocht en één lippenstift. De lippotloden zijn heel creamy en voelen zacht aan. De kleuren zijn goed gepigmenteerd en hebben allemaal een aparte tint. Je lippen worden wel drogen na het gebruiken van deze potloden en je moet ze door de dag heen wel vaak bijwerken, maar prijs/kwaliteit zijn ze wel goed. Normaal kosten ze €2.99 per stuk, maar nu kosten ze slechts €1.00 per stuk! Je kan dus je lappotloden collectie eens fijn gaan uitbreiden! Ik vind het altijd fijn om nieuwe kleurtjes te testen door budgetproducten te kopen. Wanneer ik na een lange tijd de kleur nog steeds even mooi vind, dan kan ik met dit kleurtje eens naar M.A.C. of Ici Paris XL om deze kleur dan in een duurder product aan te kopen.

Processed with VSCO with hb1 preset

De lippotloden (links en de middelste) zijn de kleuren “24” en “23” en het wenkbrauwpotlood is de kleur “21.”

Processed with VSCO with hb1 preset

Zo zien de kleuren er op mijn hand uit. De kleur van het wenkbrauwpotlood is inderdaad wel echt een “wenkbrauwkleur.” Ik denk dat ik deze toch maar beter voor mijn wenkbrauwen kan gebruiken dan, want eigenlijk is deze kleur best nog goed voor mijn wenkbrauwen. De middelste kleur is een zacht oude kleurtje, een beetje oud roze achtig. De onderste kleur is een echte herfstkleur, een donkere roodbruine kleur.

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Er was nog heel veel keuze bij de lippenstiften, maar toch heb ik slechts één kleur gekocht. Ik ben niet echt zo voor donkere of felle kleuren omdat ik weet dat ik ze toch niet ga dragen. Ik besef nu wel dat ik bijna elke keer dezelfde kleur lippenstift koop… haha! Ik ga altijd voor een koele nudetint. De kleur die ik gekocht heb heet “21 Light Brown.” Het is een matte lippenstift met vitamine E in.

Processed with VSCO with hb1 preset

Zoals ik al zei, deze kleur heb ik echt al heel veel gekocht. Ik vind dat deze als twee druppels water lijkt op “Cool Nude” van Essence. Mocht je deze kleur ook willen maar hem niet meer vinden bij New Look, zou ik die van Essence aanraden want hij lijkt er heel hard op! De lippenstiften kosten normaal €4.99 en nu was deze slechts €2.00.

Processed with VSCO with hb1 preset

Nog even een swatch naast de andere kleuren. Zo zie je dat deze lippenstift veel koeler is dan de lippotloden.

 

Hopelijk kunnen jullie ook nog wat scoren bij New Look en brengen zij weer een nieuwe make up lijn uit want ik vind de producten super!

 

Veel liefs, India xoxo

Advertenties

Een reactie op “Koopjes bij New Look!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.