Review: Elsève Huile Extraordinairy Oil Crème

Hey lieve volgers! Nu mijn haar kort geknipt is, doe ik heel hard mijn best om mijn haar goed te verzorgen zodat het snel terug kan groeien.  Ik gebruik zo min mogelijk mijn haardroger of stijltang en verzorgende shampoo en een masker voor droog haar. Toen ik laatst in het Kruidvat was, zag ik dat Elsève een nieuwe soort crème heeft uitgebracht om je haar te verzorgen. Dit wou ik natuurlijk weer eens testen.

Processed with VSCO with hb1 preset

Het product is een crème met 6 oliën van zeldzame bloemen die je haar beschermt tegen de dagelijkse invloeden. Het heeft een aparte geur waar je wel voor moet zijn maar ik vind hem best oké. Ik gebruik dit product elke keer als ik mijn haar heb gewassen. Ik ben altijd een beetje bang wanneer ik haarverzorgingproducten gebruik omdat ze mijn haar snel vet maken. Ik verdeel de crème dan ook enkel op mijn punten. Mijn haar is niet vettig en krijgt er juist een mooie glans van en voelt zacht aan. Top!

Processed with VSCO with hb1 preset

Volgens de verpakking kan je het product op drie verschillende manieren gebruiken:

  • Op nat haar: breng een kleine hoeveelheid crème aan op de gehele lengte van je haar om het schitterend te doen glanzen en zijdezacht te maken.
  • Voor het brushen: breng de crème aan voor het föhnen om de haarvezel te beschermen tegen de hitte en voor een schitterend resultaat.
  • Op droog haar: breng een kleine hoeveelheid crème aan op de gehele lengte van je haar om de haarglans weer tot leven te brengen en de krulletjes onder controle te houden.

Ik gebruik de crème enkel op nat haar omdat ik vind als je de crème op droog haar aanbrengt het nogal vettig lijkt. Ik brush mijn haar bijna nooit dus die optie kan ik ook overslaan.

Processed with VSCO with hb1 preset

Mocht je droog haar hebben zou ik deze zeker eens proberen. Het is eens wat anders dan de oliën waar je handen heel vettig van worden. Ik vind het een zeer fijn product en ik merk duidelijk een verschil wanneer ik het op mijn punten heb aangebracht. Mijn haar voelt zacht en licht aan, is makkelijk doorkambaar en glanst weer als nooit tevoren. Voor slechts €5,99 kan je deze crème verkrijgen bij Kruidvat.

Veel liefs, xoxo India

Advertenties

Een reactie op “Review: Elsève Huile Extraordinairy Oil Crème

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.