La Promesa

Hoi hoi! Het moet niet altijd over beauty of fashion gaan. Vandaag wil ik jullie een heel leuk adresje meegeven dat ik laatst ontdekt heb. Je kan er gezellig iets drinken of een lekker hapje eten. Opgelet! Wie deze zaak een bezoekje brengt, mag even niet op de calorieën letten!

Op zondag 2 oktober ben ik samen met mijn vriend naar La Promesa in Zele gegaan. Het is een klein maar zeer gezellige zaak waar je keuze hebt uit honderden cocktails, mocktails & smoothies. Voor een gewone koffie kan je hier ook terecht, maar uiteraard kan je ook een koffie op basis van hazelnoot, speculaas of witte chocolade drinken. Hmmm… Laat de herfst maar komen!

Processed with VSCO with hb1 preset

Ik had deze zaak alvast eens opgezocht op Instagram en zag dat ze nogal bombastische smoothies verkochten. En met bombastisch bedoel ik zoals op de foto hierboven. Je hebt keuze uit chocolade, aardbei, koffie, blueberry of vanille smoothies. Hierbij krijg je dan een aangepast aanbod aan snoep, slagroom, chocolade, marshmallows en zélfs suikerspin bij. Ik heb gekozen voor de chocolade smoothie met nutella, marshmallows en slagroom. Een echte caloriebom, maar o zo lekker. Ook kan je de smoothies met een scheutje rum of whisky verkrijgen.

Processed with VSCO with hb1 preset

Mocht je na zo een reuze smoothie nog honger hebben, kan je kiezen uit fingerfood (warm of koud), heerlijke nacho’s met verschillende sauzen of marshmallows in de oven met speculaas en vers fruit. Mijn vriend koos voor de marshmallows en het was echt super lekker! Alleen hadden we niet verwacht dat we zo veel kregen voor slechts 7 euro dus kregen we het niet allemaal op. Oepsie! Ik kan je dus wel aanraden om met een lege maag hierheen te komen want anders krijg je het allemaal echt niet op.

 

Prijs/kwaliteit is dit een echte aanrader. Heel gezellig om op een zondagmiddag eens bij te kletsen met een vriendin of om op een zaterdagavond een cocktail te gaan drinken voor je uit gaat. Je kan hier namelijk kiezen uit 200 verschillende cocktails en zo veel gin & tonics! Ik denk dat je hier gewoon dronken buiten komt omdat je alles eens wil testen, haha! Voor een cocktail betaal je 10 tot 14 euro en voor een smoothie 7 tot 8 euro. De hapjes zijn tussen de 6 en 10 euro.

 

La Promesa is maandag gesloten. Dinsdag is de zaak geopend vanaf 9 uur tot half 2. Van woensdag tot zondag is het geopend vanaf 14u tot 00u. Het adres: Markt 26, 9240 Zele

Veel plezier! XOXO India

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.