Het moet niet altijd duur zijn!

Processed with VSCO with hb1 preset

Hey lieve volgers. Ken je zo het moment dat je in een winkel loopt en je ziet een bak met allemaal spullen voor 1 of 2 euro liggen? En dan begin je te rommelen in dat bakje en uiteindelijk ligt er zoals altijd alleen maar rommel in. Maar toch blijf je er elke keer in kijken! 😀 Ja, zo iemand ben ik ook. Maar af en toe, héél af en toe worden zo’n mensen als jij en ik beloond en scoren we dan toch een paar leuke dingen voor weinig geld.

Processed with VSCO with hb1 preset

Ik was vorige week zaterdag even bij Kruidvat langs gegaan omdat ik een paar dingen nodig had en toen kwam ik weer het o zo leuke bakje tegen. Toen ik zag dat er lipglossen van Essence in zaten ben ik toch even gaan kijken. En ja hoor, wat een leuke kleuren en dat maar voor 1 euro per stuk! Er waren wel al heel veel kleuren weg dus heb ik slechts deze drie kunnen scoren maar toch ben ik er heel tevreden mee! Ik had al eens een lipgloss uit deze reeks aangekocht en was hier best wel van onder de indruk. Ze zijn heel subtiel en blijven goed zitten.

Processed with VSCO with hb1 preset

Ik heb een licht roze, donker roze en nude achtige kleur gekocht. Zoals ik eerder al zei waren dit de enige kleuren die er nog waren, jammer genoeg. De kleuren heten (van boven naar onder): 01 Shy Beauty, 03 Taste The Sweets en 05 Just Nude!

Processed with VSCO with hb1 preset

Hier zie je ook swatches met links 01, dan 03 en als laatste de nude 05. Omdat het glossen zijn, zijn ze niet zo gepigmenteerd en zijn de kleuren ook niet zo fel maar dat vind ik juist tof om op een gewone schooldag te dragen. En zeker als het maar 1 euro kost :-).

Processed with VSCO with hb1 preset

Ik ben er zeer tevreden mee! Mochten jullie deze week nog naar Kruidvat gaan, zou ik zeker eens een kijkje nemen of deze nog bij jullie verkrijgbaar zijn. In Antwerpen aan de Groenplaats waren ze spijtig genoeg al weg, maar in Dendermonde & Sint-Niklaas lagen ze nog. Wie weet bij jou in de buurt ook dan!

 

Veel liefs, India xoxo

Advertenties

Een reactie op “Het moet niet altijd duur zijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.