Citytrip geboekt!

Hoi lieve lezers. Ik ben ook weer zo één van die meisjes dat de “wanderlust” kriebels te pakken heeft en gewoon mijn koffers wil pakken en heel de wereld wil ontmoeten. Ik wil de wereld zien, andere culturen opsnuiven en een rugzak vol met leuke herinneringen hebben. Ik wil niet dromen, maar doen. Daarom werk ik de laatste tijd ook veel en ga ik wat minder shoppen om zo geld opzij te kunnen houden voor reizen. Ik ben wel nog maar een student en heb geen vast maandloon, dus zo veel geld heb ik niet om luxe reizen te boeken. Ik heb wel een vast weekend en vakantiewerk en dat geld spaar ik dan om mezelf af en toe eens te belonen. Zo heb ik dus deze week een citytrip geboekt voor mijn vriend & mezelf naar de wondermooie stad van mode en luxe: Milaan!

Oh Italy, I’ve been waiting for you! Milaan is een stad die ik al heel lang wou bezoeken. Deze stad bruist gewoon van energie. Ik kan niet wachten om de paleizen en winkelstraten te verkennen. Ik kijk er zo hard naar uit!

Ik vertrek zaterdag 24 december. Ons tripje zal 4 dagen duren, en we hebben geluk met de vlieguren want we vliegen heen om half 7 ’s ochtends en terug om half 9 ’s avonds! We hebben dus 4 volle dagen. Dat was echt een groot pluspunt, want volgens mij is Milaan een hele hectische stad die je niet op 2 dagen gezien hebt. Ik hoop dat er daar een gezellige kerstsfeer hangt want wij vieren daar dus Kerstmis!

Nu zijn jullie ook even up to date ;-). Mochten jullie aanraders hebben of plekjes die ik écht moet gezien hebben in Milaan, dan mogen jullie dit altijd laten weten! Voor degene die geïnteresseerd zijn; ik heb deze citytrip geboekt met Travelbird en ben heel tevreden over de service! Heel gemakkelijk en snel, op amper 5 minuten was onze reis geboekt! Ook de prijzen vallen goed mee als je goed zoekt en soms ook wat geluk hebt. Een aanrader om een reis mee te boeken!

 

Veel liefs, India xoxo

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.