Ik schrok me rot!

img_4676kopie

Hey hey! Vandaag was ik nog eens de stad ingetrokken om een beetje rond te dwalen in de winkels. Ik was al lang niet meer bij H&M langs geweest dus ging daar even kijken. Ik was ook trouwens helemaal vergeten dat de make up collectie van H&M eigenlijk best wel goed is. Meer nog, vandaag schrok ik me rot als ik zag hoe goed deze nieuwe artikelen zijn uit hun nieuwe collectie. Vooral deze vloeibare oogschaduwen sprongen er helemaal boven uit.

First, excuse me voor de foto’s in de winkel zelf maar omdat ik net een citytrip naar Milaan (binnenkort meer hierover!!!) heb geboekt heb ik met mezelf afgesproken om weer even niets te kopen. Daarom zijn het een beetje “prutsfoto’s” omdat ik deze dus in de winkel zelf heb moeten maken met mijn iPhone. Ik vond deze zo goed dat ik het gewoon moest laten zien aan jullie, so don’t blame me!

img_4673kopie

Dit zijn dus de Fluid Foil Eye Colour flesjes en je kan ze verkrijgen in 4 kleuren. Het is best wel een kleine fles maar je hebt echt niet veel nodig om mooi resultaat te verkrijgen. Ze hebben een matte finish en zijn super gepigmenteerd.

img_4674kopie

Hier zie je de 4 kleuren die ik op mijn hand geswatched heb. Ik heb slechts een heel klein beetje uit de tester gebruikt en je ziet zelf wel wat een topkwaliteit het is. Super mooie kleuren en ze voelen ook heel aangenaam aan! Ze drogen heel snel op en hebben een lichte glans.

img_4672kopie

Je kan de make up aanbrengen met het pippetje en dat vind ik een beetje onhandig. Ik denk dat een roller of borsteltje makkelijker had geweest omdat je dan minder snel kan morsen. Ik vind het ook wel jammer dat ze slechts in 4 kleuren te verkrijgen zijn. Ik had graag ook een roze of paarse kleur gehad, iets opvallender dus dan het goud en blauw dat we al gewend zijn. Maar wie weet komt dit wel in de toekomst!

img_4675

De flesjes kosten €7,99 per stuk. Prijs/kwaliteit zeker een dikke aanrader. En o ja, hier ben ik weer met mijn zwak voor mooie verpakkingen… De nieuwe collectie is volledig verpakt in metallic roze doosjes. Nog een extra pluspuntje! 😀

Veel liefs,

India xoxo

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.