Foto’s maken onder water!

Processed with VSCO with hb1 preset

Hey iedereen! Toen ik op reis was had ik veel leuke foto’s en filmpjes onder water gemaakt. Dit is niet enkel origineel maar ook super leuk om het resultaat later te bekijken. Ik heb een aantal verschillende manieren voor jullie om op een leuke maar vooral veilige manier te fotograferen onder water. Want het zou toch zonde zijn om je iPhone kapot te laten gaan voor een paar foto’s, niet?

schermafbeelding-2016-09-21-om-21-28-17

Mocht je een iPhone of Samsung hebben raad ik de onderwater case van Lifeproof aan. Deze zijn niet alleen super handig te gebruiken maar ook helemaal veilig om mee onder water te gaan! Je hebt de cases ook in verschillende leuke kleuren zodat het toch nog een leuke uitstraling heeft. Een Lifeproof cover kan niet alleen tot 2 meter diep voor 1 uur lang, je gsm is ook volledig beschermd tegen vuil, sneeuw en zand. Het hoesje is best wel groot en stevig, wat misschien wel wat onhandig en minder ‘fancy’ lijkt, maar het beschermd volledig en zelfs tegen vallen! Conclusie: je mag je gsm dus echt in het zwembad laten vallen, daarna in de sneeuw mee rollen en ook even een selfie in wanneer je in het zand ligt, je gsm zal nog steeds hetzelfde zijn als ervoor. Ik raad dit echt aan voor mensen die op reis naar eender welke bestemming gaan. Ik heb de case heel mijn vakantie rond mijn iPhone gelaten! Voor kwaliteit betaal je natuurlijk ook wel en daarom is een Lifeproof cover niet echt goedkoop. Maar ik zou liever wat meer geld geven aan een case dan aan mijn iPhone die na mijn vakantie stuk is vanwege een goedkoper hoesje dat niet werkt zoals het moet. Ik had de FRE for iPhone 6S in de kleur roze, deze kostte €79,99.

Enkele foto’s die ik met mijn case heb gemaakt:

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Ik had ook nog een andere onderwater camera mee die ik gekocht had bij Urban Outfitters. Dit schattige toestel is een analoge camera dat 17 opnames maakt en je het filmrolletje moet laten ontwikkelen. Daarna krijg je de foto’s geprint mee. Ik heb de foto’s nog niet laten afdrukken omdat ik nog een paar opnamen over heb. Ik ben wel benieuwd of ze allemaal gelukt zijn want het is best wel vervelend dat je een foto maakt en niet kan kijken of hij wel degelijk gelukt is… Maar oké, deze camera kostte mij dan ook maar €20 en ik kan de wegwerpcamera weggooien vervangen door een nieuwe omdat er dus een plastic hoes rond zit.

Hebben jullie ervaring met fotograferen onder water? Ik vind het super leuk!

Veel liefs, India xoxo

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.