Lanzarote 2016

14142073_1191316604273941_7448076397470753842_n

 

Hey hey! Voor degene die mij volgen, zullen al wel weten dat ik net terug ben van mijn vakantie naar Lanzarote. Deze prachtige bestemming is één van de Canarische Eilanden. Lanzarote ligt dicht bij Marokko en aan de Atlantische Oceaan. Toch is het eiland een onderdeel van Spanje en kan je ook gewoon lekkere Spaanse tapas eten, betalen met euro en genieten van de mooie Spaanse cultuur.

Mijn vriend en ik hebben onze reis geboekt via Neckermann. We hebben in januari geboekt, want zo kregen we vroegboek korting. We vertrokken 6 september in Zaventem en hadden echt goede vluchturen. Dit is ook altijd een voordeel zodat je geen dagen verliest. Na 4 uur vliegen kwamen we aan in Arrecife. Na een busrit van een halfuur richting Playa Blanca waren we eindelijk aangekomen in ons hotel, h10 Sentido White Suites.

14344310_1203826239689644_1793143633685248218_n

Het hotel zelf was echt super. Alles was juist hetzelfde zoals op de foto’s die we konden zien op de website. We konden echt niet klagen. De naam “white suites” klopt volledig want alles in het hotel was volledig wit. Het zwembad, de kamers, de details,… Alles was wit en ordelijk. De kamers waren super groot! Een kingsize bed, twee tv’s, een eigen living, terras met eigen ligstoelen,… We kregen zelfs elke dag propere handdoeken en niet alleen voor je te wassen maar ook voor aan het zwembad te liggen! Dit was echt super handig want zelf handdoeken meenemen weegt veel en die stinken altijd verschrikkelijk als je ze op het einde van de reis in je koffer moet steken! Ook het eten in het hotel was super. Er was oneindig veel keuze en elke dag waren er andere maaltijden naar keuze. Het was in buffetvorm maar er waren koks die al het eten vers klaarmaakten en obers die drinken aan tafel wouden brengen.

14368713_1203828059689462_6359171820111261802_n

Op het eiland zelf was niet echt veel te zien. Als je iemand bent die graag gaat winkelen, feesten of in een jongerenstad wil zitten zou ik Lanzarote écht niet aanraden. Het is een eiland waar mensen tot rust komen en genieten van het prachtige uitzicht. Het hemels blauwe water en de witte stranden hebben mijn hart gestolen. Lanzarote is ook een eiland waar heel veel vulkanen en bergen te zien zijn, dit is wel adembenemend om met eigen ogen te zien. Qua prijs is het redelijk normaal op dit eiland. Wel een grappig weetje: het eiland zit vol met katten! Dit zijn helemaal geen vieze straatkatten met vlooien, het zijn super vriendelijke beestjes die bij de hotels horen. De katten kwamen vaak bij ons aan het zwembad liggen en waren super lief! Je zag echt dat deze beestjes het gewoon zijn om onder de mensen te komen.

14291801_1191316404273961_7644559318946987938_n

Als je een reis boekt naar de Canarische Eilanden raad ik Fuerteventura volledig aan. Ik ben met de boot van Lanzarote naar Fuerteventura geweest voor één dag en het was hier prachtig! Op dit eiland was het water nog helderder en het strand spierwit! Hier is het ook veel toeristische en heb je echt heel veel leuke winkels. Ook de Zara, Mango & Bershka kan je hier vinden en omdat dit Spaanse merken zijn kan je de kleren dus veel goedkoper aankoper dan in België! Ook hier hebben we scooters gehuurd en rond het eiland gereden. Dit was echt een leuke en unieke ervaring. Mocht je de kans hebben om met een boot naar Fuerteventura te gaan of zelfs een reis te boeken naar dit prachtige eiland zou ik dat zeker doen! Een echte aanrader! Dit vergeet ik nooit!

Ik ben echt verslaafd aan reizen en wil nog heel de wereld ontdekken. Lanzarote en Fuerteventura zijn twee prachtige eilanden die ik zeker nooit zal vergeten. Hopelijk kan ik snel weer een andere mooie bestemming verkennen want dat maakt me echt gelukkig!

Welke landen of reizen raden jullie aan? Laat het me weten in de comments!

Veel liefs, India xoxo

Advertenties

Een reactie op “Lanzarote 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.