I <3 MAKEUP

Processed with VSCO with hb1 preset

Wat ik altijd zo fijn vind in het buitenland is dat je leuke dingen kan kopen van merken die niet in België verkrijgbaar zijn. Het make-up gamma van I Heart Makeup is daar één van. Ik vind deze producten nergens in België. Je kan ze heel soms wel vinden bij Kruidvat maar dan is het gamma zeer beperkt. Tijdens mijn vakantie naar Lanzarote was ik zo blij dat zij in een winkelcentrum (leek een beetje op INNO) een volledige stand met I Heart Makeup producten hadden.

Toch heb slechts twee producten gekocht omdat het gamma van dit merk vooral bestaat uit oogschaduw paletten. Ik draag vrij tot zeer weinig oogschaduw dus vond ik het stom om nog maar eens een pallet te kopen dat ik amper gebruik. Bronzer, blush en highlighter is dan weer iets dat ik heel vaak gebruik dus kon ik deze twee producten echt niet laten liggen.

Processed with VSCO with hb1 preset

Ik heb een zwak voor mooie verpakkingen. Deze twee vielen mij meteen op en toen ik zag dat het product in hartjesvorm was, kon ik ze zeker niet laten liggen.

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Ik heb een triple baked bronzer en een triple baked blusher gekocht. Als ik het mij goed kan herinneren waren er ook bronzers en blushes in  één kleur. Ik vind het altijd fijner en natuurlijker lijken als je een mengeling van lichte en donkerdere kleuren hebt. Vandaar dat deze dan ook de naam triple baked hebben omdat ze bestaan uit drie verschillende tinten. Ik koos voor de kleur Hot Summer Of Love en Peachy Keen Heart.

Processed with VSCO with hb1 preset

Hierboven zie je Hot Summer Of Love. Een bronzen die een licht vanille, een goede en bruine tint heeft. Er zit ook een lichte glitter in.

Processed with VSCO with hb1 preset

En hier heb je Peachy Keen Heart. Een zachte, roze maar natuurlijke tint ook weer met een lichte glitter. Deze blush is heel licht en natuurlijk.

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Bij mijn swatches is de bovenste kleur de blush en de kleur onderaan de bronzer. Zoals je ziet lijken deze hard op elkaar. Ze zijn allebei zeer natuurlijk en niet te opvallend. Ik vind het veel mooier om een zachte glans te hebben op je gezicht dan een oranje bronzer met knalroze wangen van blush. Deze twee producten zijn ideaal voor een finishing touch aan je make-up look en ze laten je gezicht stralen.

Ik heb €7,50 per stuk betaald maar op de website http://www.boozyshop.nl kan je ze al krijgen voor €6,49!

Hebben jullie producten van I Heart Makeup? Wat vinden jullie ervan?

Veel liefs, India xoxo

Advertenties

2 reacties op ‘I <3 MAKEUP

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.