Velvet Lip Lacquer MUA Deluxe

! Eerst even een korte mededeling: Ik ben net terug van vakantie en had de week daarvoor heel veel tijd gestoken in posts die ingepland waren zodat jullie tijdens mijn vakantie elke weekdag een nieuwe blog post konden lezen. Omdat het internet in mijn hotel niet al te goed was, kwamen mijn berichten wel tevoorschijn op mijn blog maar zonder foto’s! Dit is natuurlijk echt stom waardoor ik bijna alle berichten heb moeten verwijderen. Het spijt me verschrikkelijk! Ik ga het nu gewoon weer goed maken door elke weekdag een nieuwe post te plaatsen en deze keer mรฉt foto’s. Ik haal gewoon alles even in zodat ik alle geplande berichten met jullie kan delen.ย 

Processed with VSCO with hb1 preset

Hoi babes! Ik ben super blij dat ze het merk Make Up Academy bij Kruidvat verkopen. Laatst was er ook een actie 1+1 gratis! Ik kon mij deze keer dus echt niet inhouden en besloot om eens een Velvet Lip Lacquer uit te proberen. Ik had al bij een aantal andere YouTubers en Bloggers gelezen dat deze echt super goed zijn. Ik heb ze meteen voor jullie uitgetest met swatches, kijken jullie mee?

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Ik heb twee kleuren gekozen: Zest & Kooky. Ik ben echt verslaafd aan lipproducten die matte opdrogen. De Velvet Lip Lacquer hebben een luxe verpakking met gouden detail. Ze lijken op lipgloss maar drogen matte op net zoals bij de lip creams van NYX.

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Zest is een kleur die ik normaal nooit zou kopen. Ik sta totaal niet met felle kleuren op mijn lippen maar deze kleur is zo speciaal en gepigmenteerd dat het wel iets heeft. Ik vind hem echt super mooi maar ik twijfel een beetje of ik zo een felle kleur wel durf dragen. Ik vind wel dat wanneer ik deze kleur draag, het lijkt of mijn tanden witter zijn. Dat is wel een voordeel ๐Ÿ˜€

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Kooky is een kleur die ik al in verschillende lippenstiften geprobeerd heb, maar geen enkele was zo makkelijk en gepigmenteerd als deze. Het is echt een super mooie donkerpaarse kleur voor in de herfst. Ik ben helemaal fan, maar ook deze is weer een kleur die ik niet dagelijks zou dragen. Gelukkig zijn er nog veel andere lip lacquers in oude of zachtere tinten verkrijgbaar. Ik vind het wel jammer dat het aanbod in Kruidvat beperkt is. Op de website van Make Up Academy kan je zoveel leuke en speciale kleuren vinden die nooit in Kruidvat verkrijgbaar zijn. Ik denk dat je in de winkel er slechts 6 ofzo kan kiezen. Hopelijk vult Kruidvat de nieuwe kleuren ook eens aan.

Processed with VSCO with hb1 preset

Mochten er nieuwe kleuren komen bij Kruidvat, ga ik er zeker nog kopen want ze zijn echt super goed van kwaliteit en budgetvriendelijk! Een lip lacquer kost slechts โ‚ฌ4,99 per stuk. Een tip: Ik zou ze wel best even testen of swatchen voor je ze aankoopt, ze kunnen soms helemaal anders zijn dan dat ze lijken in de verpakking. Maar dit is dan ook het enige, voor de rest zijn ze echt super!

Veel liefs, India xoxo

Advertenties

8 reacties op โ€˜Velvet Lip Lacquer MUA Deluxeโ€™

  1. Wat een leuke kleuren. Ik twijfel altijd om ze te kopen, omdat ik het merk niet zo kan. Nu ik weet dat ze goed zijn, zal ik het eens proberen ๐Ÿ™‚ x

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.