Ik ga op reis en ik neem mee…

 

Eindelijk is het zo ver, ook ik mag eindelijk op reis vertrekken! Mijn bestemming? Het wondermooie Lanzarote, een deel van de Canarische Eilanden. Ik vertrek vandaag (6 september) en kom 14 september weer terug. Vanaf dan kunnen jullie een aantal travel posts verwachten over mijn ervaring op dit eiland. Ondertussen zullen er nog gewone posts komen over beauty, fashion & lifestyle die ik heb ingepland, maar vandaag ga ik jullie alvast tonen wat ik allemaal in mijn koffer stop.

 

Ik vind het een beetje overbodig om al mijn kleren die ik meeneem te tonen omdat dit voor iedereen toch wel verschillend is en ik persoonlijk denk dat jullie hier niet veel aan zullen hebben aangezien iedereen toch andere kleren heeft. Ik neem shorten, rokken, jurken, topjes en nog andere typische dingen mee aangezien het een zonvakantie is.

 

In mijn toilettas stop ik ook gewoon de doodnormale dingen: tandenborstel, tandpasta, make up remover,  dagcrème, watjes,… In mijn make up tas zit niet zo veel. Op vakantie draag ik niet echt make up omdat het toch veel te warm is en ik bijna elke dag ga zwemmen. Een BB cream, wenkbrauwpotlood en mascara is al voldoende voor mij. Zo kan mijn gezicht ook goed bruinen en hydrateren.

 

Om mij goed te beschermen tegen de zon heb ik verschillende SPF producten mee. Ik gebruik een factor 50 van Australian Gold in spray vorm. Dit is echt super gemakkelijk want je bent volledig beschermt tegen de zon in slechts 1 minuut. Je spuit over het volledige lichaam, de spray is eigenlijk hetzelfde systeem als haarlak. Een groot voordeel is dat je handen niet vettig zijn omdat je je dus niet hoeft in te smeren! Ik heb ook de droge olie mee van Australian Gold. Deze is perfect te gebruiken wanneer ik al een kleurtje heb en een boost wil krijgen. Dit product zit vol met banaan en wortel extracten die voor de meest bruine kleur zorgen. Deze gebruik ik pas de laatste dagen van mijn vakantie omdat hier geen bescherming in zit. Een factor 30, 20 en 15 neem ik ook voor de zekerheid mee.

 

Om mijn haar te beschermen heb ik deze Solair Hair Protection Spray van Kruidvat. Deze spray beschermt mijn haar tegen uitdroging en beschadiging door de zon. Mijn haar is altijd zo droog als ik van vakantie kom, hopelijk helpt deze spray het deze keer te voorkomen!

 

Deze aftersun van Garnier is perfect na een dagje zonnen aan het zwembad. Door je aan de zon blootgestelde huid goed gehydrateerd te houden zal deze gekalmeerd en soepel aanvoelen. En de geur van cactus extracten is bovendien nog eens geweldig ook! Ik vind het altijd veel handiger om een spray te gebruiken ipv een crème omdat dit altijd zo plakkerig aanvoelt.

 

Om foto’s te maken van deze leuke reis gebruik ik mijn gsm met een onderwatercase van lifeproof. Zo kan ik dus met mijn gsm in het zwembad of in de zee onder of boven water veilig foto’s maken. Mijn instamini en onderwatercamera gaan ook mee in mijn koffer. Deze onderwatercamera heb ik trouwens bij Urban Outfitters gekocht voor slechts €20,00! Deze camera is wel analoog en je moet dus daarna het rolletje bij een fotograaf laten ontwikkelen. Lekker ouderwets, toch leuk hé?

 

Op vakantie lees ik ook vaak boeken. Ik lees het liefst boeken over de realiteit. Deze keer heb ik een nogal triestig boek ‘Oorlog in mijn hoofd.’ Dit is een levensverhaal over een vrouw die voor de rest van haar leven moet leven met de ziekte DIS. Dis staat voor dissociatieve persoonlijkheidsstoornis. Ze leeft met ‘binnenmensen’. Meer dan 20 goede en kwade alters zorgen voor een heuse oorlog in haar hoofd. Ze heeft geen controle over wat die zeggen en doen. Klinkt een beetje triest om op vakantie te lezen, maar dit zijn echt verhalen die mij interesseren.

 

Voor op het strand neem ik mijn flamingo zwemband, donut zwemband en donut handdoek mee. Om deze zwembanden op te blazen neem ik een kleine pomp mee want anders ben ik dagen bezig aan die flamingo! 😀 Ik weet niet zeker of deze in ons zwembad gaan mogen van het hotel, maar anders neem ik ze zeker mee naar de zee! 🙂 Mijn donut handdoek is handig voor op het strand omdat deze groot genoeg is om alleen of zelfs met twee op te zonnen zonder dat je in het hand ligt met je voeten of armen.

 

Dat is het zo een beetje… Veel speciaals neem ik niet echt mee omdat het een typische zonvakantie is. Ik kijk er super hard naar uit! Vanaf volgende week woensdag kunnen jullie posts verwachten over mijn vakantie. Mocht je me op Instagram volgen, dan zal je deze week wel al foto’s zien verschijnen op mijn account: @indiasuy 🙂

Veel liefs en zonnige groetjes, India ❤

 

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.