Klantenkaarten? Weg ermee!

Processed with VSCO with f2 preset

Ik weet niet of ik de enige ben die 100 verschillende klantenkaarten heeft van winkels, maar ik denk vast van niet. Klantenkaarten zijn handig omdat je zo punten kan sparen en af en toe eens een korting of iets extra krijgt, maar het is zo irritant om ze altijd maar overal mee naartoe te sleuren en ik verlies ze altijd. Nu heb ik laatst een handige app ontdekt waardoor je je klantenkaarten altijd bij je hebt en ze niet in je portemonnee horen te zitten! Kijken jullie mee?

IMG_2889

Stocard is een app die je volledig gratis kan downloaden in de app store. Ik denk dat je deze app ook wel kan downloaden mocht je android gebruiken. De bedoeling is dat je een foto maakt van de barcode van al je klantenkaarten en de app slaagt deze barcode dan op. Zo kan je dus in een winkel de app openen en de code via je telefoon laten scannen. Super handig, niet? Je hoeft dus niet altijd die honderden plastieken kaartjes mee te sleuren.

IMG_2891

Hierboven heb ik bijvoorbeeld mijn klantenkaart van Ici Paris XL op mijn Stocard gezet. Deze code kan ik dan wanneer ik in de winkel iets aankoop laten scannen en zo krijg ik weer punten bij op mijn klantenkaart.

IMG_2890

Ik vind het echt super handig want je kan ook zelf klantenkaarten toevoegen van eender welke winkel of merk. Nu is mijn portemonnee weer minder zwaar en kan ik de kaarten ook niet meer verliezen! ๐Ÿ™‚ Hopelijk hebben jullie er ook wat aan. Je mag mij altijd in de comments laten weten of je deze app ook hebt gedownload!

Veel liefs, India xx

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.