Tea Treatment – India Suy

 

Processed with VSCO with f2 preset

Hi there! Tijdens de warme zomerdagen heb ik vaak last van een vette huid. Ook wanneer ik op vakantie ga krijg ik door de zon en de warmte onzuiverheden. Een scrub, masker of dagcrème heb ik allemaal al geprobeerd. Vaak hielp dit wel een beetje, maar het perfecte wondermiddel had ik nog niet gevonden. Tot ik eens een bezoekje bracht aan The Body Shop. Ik heb echt een zwak voor cosmetica of verzorgingsproducten met allerlei goed ruikende ingrediënten. Ik weet niet waarom, maar ik denk gewoon altijd dat producten met natuurlijke of plantaardige ingrediënten altijd beter zijn. Ook omdat The Body Shop milieu- en diervriendelijk is koop ik hier heel graag.

Ik heb een huidanalyse laten doen. Dit duurt slecht één minuut en is volledig gratis. De werknemer gaat dan met een klein papiertje over je gezicht heen en daarna krijgt het papier een andere kleur. Deze kleur is voor iedere huid verschillend en geeft aan welke producten je nodig hebt. Mijn huid was best onrustig en ik had veel talg waardoor ik soms puistjes kan krijgen en vooral dan in mijn T-zone. De verkoper raadde me de Tea Tree Daily Solution druppels aan. Dit is een serum dat je dagelijks kan gebruiken om oneffenheden en een vette huid te verminderen. De druppels zijn heel zacht en laten mijn huid fris voelen. Een scrub kan ook reinigen, maar is soms héél ruw en kan ook wel eens schade veroorzaken. Er zijn nog heel veel andere producten van deze lijn die ik wou aankopen maar dit werd mij afgeraden omdat ik toch niet zo heel veel last heb van puistjes en ik ook drogere plekken heb. Daarom kon ik best dit serum gebruiken omdat het druppeltjes zijn die je aanbrengt met een pippetje en zo zelf kan verdelen over de huid. Hierdoor bepaal je zelf de hoeveelheid en de plekken waar je het serum wilt aanbrengen. Best wel je handen even schoonmaken voor je op een propere huid gaat wrijven ;-).

Processed with VSCO with hb1 preset

Omdat ik op bepaalde plaatsen ook last heb van een droge huid, gebruik ik de druppels enkel op mijn T-zone. Moest ik het over heel mijn gezicht aanbrengen, zouden de droge plekken alleen nog maar meer uitdrogen en dat willen we ook niet natuurlijk :-). Ik vind het een zeer fijn product en alleen al voor de geur zou ik het aanraden. Ik ben echt een fan van goede producten die ook nog eens heerlijk ruiken. ZALIG!

Processed with VSCO with hb1 preset

Je kan dit product en nog vele andere producten van de Tea Tree-lijn vinden in een The Body Shop winkel in je buurt. Mocht je ook een probleem hebben met je huid zou ik zeker eens langsgaan en vragen of ze jouw huid ook niet willen testen.

Veel succes! Xoxo India

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.