Review: Freedom Pro Creme & Highlight Palette

Processed with VSCO with hb1 preset

Je moet echt heel veel geluk hebben om in Kruidvat producten van het merk Freedom te kunnen scoren. In Antwerpen, Gent of Brussel vind je ze bijna nooit. Toen ik laatst in een dorpje in Oost-Vlaanderen (geloof me, echt the middle of nowhere) kwam en daar een Kruidvat was, sprong ik echt een gat in de lucht toen ik zag dat ze letterlijk ALLES van Freedom daar hadden. Toch ben ik braaf geweest en heb ik slechts één pallet uitgekozen. Ze zijn best wel goedkoop, maar ik ben momenteel aan het sparen dus besloot ik voor mezelf dat ik er slechts ééntje mocht kiezen.

Processed with VSCO with hb1 preset

Ik koos het Pro Creme & Highlight pallet en hier ben ik zo blij mee! Er zitten 6 creme highlight kleuren en 2 baked highlight (de twee in het midden) kleuren in. Toen ik dit pallet zag was ik meteen verkocht. Ik heb nog nooit zo mooie en verschillende kleuren gezien en dit voor slechts €6,99! Wat mij meteen opviel was de hele zilvere highlighter linksonder die zo gepigmenteerd leek. Ik kon niet wachten om deze kleurtjes allemaal te swatchen.

Processed with VSCO with hb1 preset
De twee kleine kleurtjes links zijn de baked highlight kleuren, zoals je ziet veel minder gepigmenteerd en shiny dan de creme kleuren. De zes creme kleuren heb ik eerst de linkse kant van boven naar onder geswatched en dan de rechtse kant van het pallet ook van boven naar onder.

Hier zien jullie een foto van alle kleurtjes op mijn arm. Ik kon mijn eigen ogen niet geloven. Ze zijn zo makkelijk aan te brengen en super gepigmenteerd. Ik heb slechts één klein laagje aangebracht toen ik de kleurtjes had geswatched op mijn arm. Normaal ben ik minder fan van creamy producten maar deze keer ben ik echt helemaal verkocht. De 6 creme highlight kleuren zijn zo mooi en verschillend. Ik kon ze heel makkelijk aanbrengen en ze voelden ook heel fijn aan. De 2 baked highlight kleuren voelden veel droger en ruwer aan en waren ook minder makkelijk aan te brengen.

Processed with VSCO with hb1 preset

Ik was eerst een beetje bang dat het pallet ‘brol’ ging zijn omdat je veel kleuren krijgt voor zo weinig geld. Die budgetproducten schrikken mij altijd een beetje af omdat ik al eens een goedkoop contour pallet had gekocht en dit dus echt slecht en niet te gebruiken was. Van het merk Freedom ben ik echt geschrokken. De verpakking ziet er chique uit, de kleuren zijn mooi en ze blijven goed zitten. Ik hoop echt dat Kruidvat meer van dit merk gaat verkopen of zelfs een apart schap van Freedom gaat aanmaken want ik ben echt benieuwd naar wat voor andere leuke dingen dit merk heeft! Mocht ik ooit nog een ander pallet te pakken kunnen krijgen, zou ik hem zeker meenemen! Een echte aanrader voor budget make-up!

Processed with VSCO with hb1 preset

Hebben jullie ooit al producten van Freedom getest? En wat vonden jullie ervan? Laat het me zeker weten in de comments!

Veel liefs, India xoxo

Advertenties

2 reacties op ‘Review: Freedom Pro Creme & Highlight Palette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.