Volle lippen in slechts 4 minuten?! | India Suy

Processed with VSCO with hb1 preset

Hi babes! Mooie volle lippen zoals Kylie Jenner, daar dromen veel vrouwen van. Ik zou zelf ook héél graag zo’n lippen hebben, maar we moeten ook wel even beseffen dat heel vaak meisjes zoals Kylie dankzij de media als ‘perfect’ worden gezien, maar niet iedereen heeft geluk gehad en iedereen is mooi op zijn/haar eigen manier, met of zonder volle lippen! Kylie heeft trouwens ook toegegeven dat ze lipfillers heeft, de video vind je hier. Plastische chirurgie is heel in nu maar toch is het iets wat je niet op 1,2,3 beslist en het kost natuurlijk ook wel wat. Daarom vind ik het altijd leuk om een beetje te cheaten met verschillende producten om toch (tijdelijk) mooie en vollere lippen te krijgen. 

Laatst kreeg ik een pakketje van CandyLipz toegestuurd. Ik kreeg het rode appeltje dat er voor zorgt dat je in 4 minuten volle lippen krijgt. Voor sommige doet dit misschien denken aan de Kylie Lip Challenge, waar verschillende meisjes een dopje gebruikten om vollere lippen te krijgen. Hierdoor kwamen er ook veel fails en video’s waar meisjes véél te dikke lippen hadden en dit niet wegkregen, of het liep zelfs zo uit de hand dat meisjes er wonden aan overhielden. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en wie de handleiding van CandyLipz leest en het product gebruikt zoals het hoort, zal enkel positief resultaat bereiken. Het product is gestest en veilig voor gebruik. Er zijn natuurlijk wél mensen die heel gevoelige lippen of huid hebben en die hier negatief op reageren. No worries, je lippen gaan gewoon een beetje gevoelig zijn en misschien een blauwe kleur krijgen maar dit is na een dag wel weer weg.

Het pakketje dat je krijgt voor slechts €20! Een appeltje en handleiding in een super mooie verpakking!
Het pakketje dat je krijgt voor slechts €20! Een appeltje en handleiding in een super mooie verpakking!

Ik gebruik mijn rode appeltje vandaag en laat jullie voor, tijdens en na foto’s zien zodat jullie een beeld krijgen van het product.

Let op! Je kan dit product best niet gebruiken wanneer je:

  • Een koortsblaas hebt
  • Lippen kapot of gezwollen zijn
  • Al eens een CandyLipz product gebruikt hebt en je negatieve resultaten had
  • Lipfillers of botox in je lippen hebt
  • Zelf geen CandyLipz appeltje hebt, het is onhygiënisch wanneer meerdere mensen het product gebruiken

STAP 1: Haal de ‘blocker’ uit het appeltje. Deze is speciaal gemaakt voor de veiligheid zodat er geen kinderen mee kunnen spelen. De blocker kan je ook laten zitten wanneer je enkel de boven/onderlip voller wilt krijgen.

Processed with VSCO with hb1 preset
Met blocker (onderaan)

 

Zonder blocker
Zonder blocker

STAP 2: Plaats de lippen in het appeltje zo diep mogelijk zodat ze echt naar voor in een soort van ‘kusvorm’ zijn. Wanneer je het appeltje zo op je lippen zet, zal er geen lucht meer aanwezig zijn waardoor het appeltje gewoon blijft hangen aan je mond. Wanneer het appeltje er toch afvalt, betekent dit dat je lippen niet goed in het appeltje zitten en de zuiging niet sterk genoeg is. Je zal dus wat moeten oefenen maar het gaat meestal wel snel. Het is zeer moeilijk om uit te leggen hoe je dit precies doet, maar wie het product thuis heeft liggen, zal wel merken dat je eigenlijk op nog geen minuut tijd het al kan. Probeer ook door je neus te ademen zodat er geen speeksel in het appeltje terecht komt want dit is onhygiënisch!

Processed with VSCO with hb1 preset

STAP 3: Als dit de eerste keer is dat je CandyLipz gebruikt kan je best 1 minuut het appeltje gebruiken en dan een minuut rust. Je kijkt dus best op een horloge zodat je het product zeker niet te lang gebruikt. Wanneer de minuut om is, duw je het appeltje naar binnen zodat hij vanzelf los komt. Laat je lippen nu een minuut rusten. Dit doe je de eerste dag 4 keer (4x het product gebruiken voor 1 minuut en 4x rust voor 1 minuut).

Mijn lippen na 1 minuut wanneer ik het appeltje voor de eerste keer had gebruikt. Zoals je ziet zijn ze een beetje rood en zie je waar het appeltje heeft gezeten, maar no worries, dit gaat vanzelf zo weer weg! :-)
Mijn lippen na 1 minuut wanneer ik het appeltje voor de eerste keer had gebruikt. Zoals je ziet zijn ze een beetje rood en zie je waar het appeltje heeft gezeten, maar no worries, dit gaat vanzelf zo weer weg! 🙂

 

Na een halve minuut mijn lippen te laten rusten en daarna weer een minuut het appeltje te gebruiken zagen mijn lippen er zo uit. Hier zie je al dat ze wel wat voller lijken.
Na een halve minuut mijn lippen te laten rusten en daarna weer een minuut het appeltje te gebruiken zagen mijn lippen er zo uit. Hier zie je al dat ze wel wat voller lijken.

 

Na dit een paar keer te herhalen heb ik dus echt super volle en dikke lippen. Deze foto is 2 seconden na het verwijderen van het appeltje gemaakt dus mijn lippen staan hier nog heel 'gezwollen' en een beetje raar, maar na een paar minuten heb je echt een super mooi resultaat!
Na dit een paar keer te herhalen heb ik dus echt super volle en dikke lippen. Deze foto is 2 seconden na het verwijderen van het appeltje gemaakt dus mijn lippen staan hier nog heel ‘gezwollen’ en een beetje raar, maar na een paar minuten heb je echt een super mooi resultaat!

STAP 4: Verzorg je lippen met een goede lipbalm en daarna kan je lippenstift of lipliner gebruiken voor een super mooi resultaat!

Processed with VSCO with hb1 preset

Mijn lippen bleven de eerste keer zo’n 2 uur ‘voller.’ Het is natuurlijk een hulpmiddel maar het blijft niet voor eeuwig dus zal je dagelijks wel een paar keer moeten herhalen. Wanneer je het product al een tijdje gebruikt en je lippen het dus al gewend zijn kan je het appeltje langer dan 1 minuut op je lippen laten zitten. Let wel op, too much is echt not done.

De eerste keer kan je best dit stappenplan gebruiken zodat je lippen het product leren kennen en zich kunnen aanpassen.

DAG 1: Gebruik het product 4 minuten zoals hierboven staat uitgelegd in de stappen.

DAG 2: Rust. Laat je lippen even rusten en eventueel herstellen.

DAG 3: Mocht je totaal geen klachten hebben, mag je gerust het product terug gebruiken zoals op dag 1. Zijn je lippen nog wat dik of gevoelig, laat ze dan best nog een dag rusten.

DAG 4: Gebruik het product vandaag 1 keer. Deze keer mag je het appeltje wel 2 minuten op de lippen laten en daarna 2 minuten laten rusten. Na de korte pauze mag je het appeltje terug 2 minuten gebruiken.

Dag 5: Als dag 4 goed verlopen is mag je dit proces herhalen tot dag 9!

Dag 10: Vanaf nu mag je de stappen van dag 4 herhalen zo veel je maar wil. Merk je toch dat na meermaals per dag het product te gebruiken de lippen gevoelig zijn, laat ze dan toch best weer een dagje rusten en gebruik het product misschien minder snel achter elkaar. Je lippen blijven toch zeker een paar uur ‘voller’, maar je kan dit natuurlijk snel gewend geraken en het verschil minder snel opmerken en daardoor het product onnodig veel gaan gebruiken. Dit is écht niet nodig.

Mochten jullie nog vragen hebben of geïnteresseerd zijn in zo een CandyLipz appeltje mag je mij altijd een berichtje sturen! Hierboven kan je klikken op ‘contact.’ Het product is enkel verkrijgbaar in Amerika, maar ik ken een meisje dat deze appeltjes besteld heeft en ze hier in België graag aan andere meisjes wilt verkopen voor dezelfde prijs! Er is dus geen extra kost waar zij winst op maakt 🙂 Ze heeft er wel maar enkele dus wees snel want op is op!

Liefs, India ❤

 

Advertenties

3 reacties op ‘Volle lippen in slechts 4 minuten?! | India Suy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.