The Color Run!

maxresdefault

Hey iedereen! Op zondag 10 juli heb ik voor het eerst de Color Run uitgelopen! Het was echt super leuk en ik heb een aantal leuke foto’s en tips voor degenen die ook graag eens zouden willen meelopen. Kijken jullie mee naar deze sportieve en kleurrijke post? 🙂

Processed with VSCO with f2 preset

Ik had vorig jaar in november al eens mee gedaan met de Electric Run, maar de Color Run is toch weer wat anders. Ik heb gekozen voor de Color Run in Hemiksem omdat ik in Antwerpen woon en dit vlakbij is. Twee weken geleden was er ook een Color Run in Oostende en er volgen er nog twee in Brussel en Liège. Het was echt heel warm die dag dus had ik een shortje van de Primark aan omdat deze niet zo heel duur zijn en als dit shortje dan vuil was maakte het niet zo heel veel uit. Ik wist op voorhand al dat je niet proper naar huis ging na deze 5 kilometer!

Processed with VSCO with c1 preset

Bij de start krijg je een Color Run tshirt met borstnummer, een zweetband voor rond je hoof en plaktatoeages. Je kon ook op de site leuke rokjes of andere accessoires aankopen om er op voorhand al super kleurrijk uit te zien! Je begint dan met lopen en meteen kwamen we al aan de eerste lading. Gedurende de 5 kilometer krijg je blauw, roze, geel, oranje en groen kleurpoeder over je heen gegooid en je kan er echt niet omheen! Ik hing volledig vol met alle soorten kleurpoeder en het was nog leuk ook!

Processed with VSCO with f2 preset

Aangezien het 28 graden was die dag kregen we ongeveer tussen de 2 en 3 kilometer water aangeboden. Dit was echt nodig want het was zeer vermoeiend om in zo’n warm weer te lopen en af en toe kwam er ook wat poeder in je mond terecht en dit was geen aangename smaak! Ik vond persoonlijk wel dat de organisatoren tijdens zo’n warme temperaturen beter aan de start een flesje water konden uitdelen en dat je deze dan bij de stop tussen 2 en 3 kilometer kon bijvullen. Voor de rest heb ik echt geen enkele minpunten of opmerkingen over deze leuke namiddag. Je kon je auto gratis parkeren, er was een shuttlebus voorzien, je kreeg een plastieken poncho mee voor terug naar huis te rijden zonder je auto vuil te maken, de locatie was heel leuk en rustig om te lopen en het Color Festival achteraf was een leuke afsluiter!

Processed with VSCO with p5 preset

Na het lopen was er een Color Festival waar je kon eten en drinken. Er was een leuke sfeer, lekkere cocktails en goede muziek. Bij de finish kreeg iedere deelnemer een zakje met kleurpoeder en deze werden dan om de 20 minuten op het festival door iedereen in de lucht gegooid. Alle soorten kleurpoeder vlogen dan in de lucht en dit was echt heel leuk en mooi om te zien. Er was ook een stand van het wodka merk Poliakov en daar heb ik één van de lekkerste drankjes ooit gedronken namelijk Poliakov gemixed met Sex On The Beach, echt super lekker!!!

Processed with VSCO with c1 preset

Er was ook een photobooth aanwezig waar je leuke foto’s kon laten maken en daarna af printen om mee naar huis te nemen en iedereen kreeg een gratis zonnebril van Lipton :-D. Ik vond het echt een super leuke dag en zou het zeker aan anderen aanraden om het eens een keertje te doen. Voor wie de 5 kilometer een beetje afschrikt, geen paniek! Je kan ook gewoon wandelen of al dansend het parcours afleggen. Geloof me, je zal niet de enige zijn! 😉

Processed with VSCO with c1 preset

Heb jij ook zin om volgende week op 20 juli aan de Color Run in Brussel of op 28 juli aan de Color Run in Liège mee te doen? Schrijf je dan snel in voor een super leuke dag!

Een aantal tips die ik zeker wil meegeven:

  • Doe geen dure sportkledij aan. Het meeste kleurpoeder krijg je er wel uit maar toch…
  • Neem zelf een flesje water mee.
  • Laat je geld niet in de locker liggen. Want wanneer je aankomt op het Color Festival en je dus iets wilt drinken of eten moet je eerst helemaal naar de locker voor je dit dus kan doen.
  • Gebruik een beschermzakje voor rond je gsm. Mijn gsm hing helemaal vol met kleurpoeder en dit krijg je moeilijk uit de knopjes aan de zijkant. Ik zag veel meisjes die hun gsm in een zakje staken dat eigenlijk voor onder water gebruikt wordt, maar dit is wel slim gezien.

 

Dat was het dan! Hopelijk hebben jullie nu ook de kriebels gekregen om eens mee te lopen 🙂

Tot de volgende keer! xoxo India

Advertenties

2 reacties op ‘The Color Run!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.